Pentru punctele negre de pe nas, da-te cu albus de ou, stai 15 minute si apoi spala-te cu apa oxigenata. Pentru cosul alb, lasa-l sa se usuce, nu te juca cu el pentru ca exista riscul sa se infecteze.Pentru cearcane, nu este adevarat ce spun unii ca nu dormi suficient, dar trebuie sa te culci si sa te scoli la aceleasi ore. Nu conteaza cat dormi, ci cand dormi...Dar daca vrei sa le mai diminuezi, pune felii de castravete sau o masca din castraveti si mango(castraveti razuiti si mango pisat, le lasi la frigider, le pui reci) pe ochi timp de 20 de minute. Succes! Funda?
In primul ai grija ce creme folosești, pentru ca e posibil sa iți faci mai rău in timp.
Eu am avut mult timp probleme cu coșuri si puncte negre si iți recomand tratamentul care m-a ajutat pe mine sa scap de ele fără sa îmi irite pielea sau sa îmi lase pete după coșuri.
Tratamentul anti-acnee il am de la doctor dermatolog foarte bun, si este pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
La mine cremele au început sa iți facă efectul imediat, după câteva utilizări, deja tenul meu era mai curat vizibil, iar coșurile si punctele negre s-au uscat si apoi au dispărut complet.
Iți mai recomand sa schimbi săpunul normal cu un săpun pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai(tea tree) pentru a controla excesul de sebum si pentru a distruge mai eficient infecția.
Truxxxy nu te speria du-te la un dermatolog si iti va recomnda el ceva nu lua tu de capul tau creme ca nu sti ce fel ten ai si sar pute sa o patesti mai rau si cu cearcanele ia creme dinalea care ascund cearcanele de la farmacie deci ai crija si fugi la un dermatolog
Pentru punctele negre spalate pe fata cu clean & Clear si pentru cos date u garnier pureactive roll-on sunt ieftine si bune pentru cearcane nu stiu si eu am aceiasi problema cu cearcanele
DaciaRomania întreabă: