| painkilleeer a întrebat:

Heii! Am parul lung si eu cred ca din cauza asta mi se incurca mereu parul dedesupt.Chiar daca fac baie, il descurc dar mai tarziu iar se incurca.Voi ce credeti? Ce fel de sampon sa folosesc?

7 răspunsuri:
| Catalina1388 a răspuns:

Buna. Si eu am parul lung si se incurca. Am observat insa ca daca il spal cu balsam separat (chiar daca am si sampon cu balsam in el), nu se mai incurca asa rau. Plus ca uneori se mai incurca si din cauza ca trebuie tuns; asta cand incep sa mi se despice varfurile happy

| OnuOnulică a răspuns:

Buna

Uite ai aici sampon pentru fiecare par http://www.ziare.com/articole/sampon+tip+par

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Daca vrei sa-ti pastrezi parul lung, vezi ca exista tratamente pentru el, apoi din cate stiu, nu trebuie sa-l speli atat de des pe cat iti faci dus. Adica il tii strans si o data pe saptamana il speli complet si cu tratament.
2. sincer... e chin mare degeaba, nu se mai poarta parul cu mult mai lung de umeri si cand iti vei da seama de asta o sa-ti dai seama cat te-ai chinuit degeaba atatia ani.

| Kriss96 a răspuns:

Si mie mi se intampla exact la fel! Daca nu il pieptan o zi mi se formeaza un fel de calti la spate pe sub par.De multe ori am si taiat din el ca nu aveam rabdare sa-l descurc.Ar trebui sa-l pieptan chiar de mai multe ori pe zi.Dar la mine sta drept de la natura si chiar nu am nevoie sa-l pieptan.Eu il ciufulesc usor cu mainile ca sa nu-mi stea lipit de cap.Plus ca periatul cam rareste parul.Solutia cea mai buna (incercata pe caltii mei) este sa astepti cam 45-60 minute dupa ce il speli (ca sa se usuce cat de cat) si sa-l pieptani usor.Mai ales la spate.Lasa-ti capul in jos si zvanta-l bine. Odata pieptanat bine la inceput, scazi riscul de incurcare.Dar trebuie sa fie suficient de uscat ca sa nu ti se rupa firele de par.Sampoane anti-incurcare nu exista. Poti folosi balsam.Il iei de la orice firma vrei tu, dar daca ai parul gras nu iti recomand! Chiar si balsamul pentru par gras mai mult iti incarca parul si arata mai rau. Oricum si daca il speli cu balsam n-o sa ti se incurce o zi. Dupa iar se incurca.
Exista spray pentru par incalcit.Cauta pe Google.Eu cunosc doar unul, dar da rezultate foarte bune.Il foloseam si eu intr-o perioada.E de la Avon deci trebuie sa-l comanzi sau sa gasesti un stand Avon. Spray-ul este pentru copii, dar functioneaza si pentru noi. Oricum produsele de par pentru copii sunt mult mai bune in general pentru ca au mai putine chimicale si sunt mai blande.
Avantajul spray-ului este ca il poti folosi zilnic, spre deosebire de balsam.Chiar inainte de a pleca de acasa poti pulveriza niste spray in par si sa-l pieptani.Se piaptana foarte usor de la spray.

| MariaOfficial a răspuns:

L'oreal absolut repair-balsam leave in

| LalaloopsySweet a răspuns:

Foloseste ceva din gama VICHI special pentru un par mai matasos! Si eu am avut parul lung si mi se incurca, dar m-am tuns unpic (varfurile) si nu mi s-a mai incurcat. Sper ca te-am ajutat!

| daniela45nh344 a răspuns:

Buna eu am avut aceiasi problema si am incercat mai multe samponuri iar cele mai bune sau dovedit a fi head & shoulders si wash & go, dar te sfatui sa nu folosesti in nici un cas balsam face foarte rau parul si il strica aducinduti o multime de matreata.