| Mary_Anne_1995_jo3x a întrebat:

Heii, am parul saten.inchis( si nu l-am vopsit niciodata) si asi vrea sa mi-l decolorez cu un decolorant pudra de la Kallos si oxidant (12%) iar apoi sa imi bag in el volet de gențiană (doar la varfete). Dar imi este frică ca nu cumva să mi se decoloreze urat. (Gen acel galben pui). Aveti vre-o idee inchiscum ar putea sa se decoloreze? Dau funda. :*

2 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Daca este pentru prima oara sa te vopsesti si ca sa o faci tu singura si apoi sa ai pareri de rau ca cine stie nu ti-a iesit, fa un efort si mergi la un salon de frumusete pentru ati face cineva specializat in asta, astfel nu vei avea mustrari de cunostiinta ca ti-ai stricat propriul par cu mana ta. Bafta!

| Kandia15 a răspuns:

Du-te la salon. Exact asa voiam si eu sa fac ( dar am renuntat la violet. Cand te decolorezi ( inclusiv cand te dai cu mov de gentiana, albastru de metil, etc iti supui parul unui proces chimic. Si cred ca dupa ce te decolorezi ar fi bine sa stai o perioada fara sa il mai dai si cu alte substante).
Eu m-am decolorat acum o luna la varfuri ( PS : am 15 ani ( probabil ca si tu tot cam atat. De obicei fetele de 14-16 ani vor sa se vopseasca ( si nu e gresit, insa sa nu regrete mai tarziu. Eu nu regret. big grin ). Hai sa trecem la subiect:
Du-te la salon ( la unul bun sau macar daca ti l-a recomandat cineva).
Eu am fost la salon. nu stiu sa iti spun ce decolorant a folosit ( in orice caz, unul bun). Nu l-a lasat mult pe par ca sa nu se arda. Si a iesit o culoare frumoasa de blond deschis. Nu e deloc asemanator cu galbenul acela urat ( galben pui). Cu cat il lasi mai mult, cu atat se deschide mai mult ( dar iti si arde parul ).Si tine minte: Din momentul in care l-ai decolorat va trebuii sa ii acorzi MARE INGRIJIRE parului tau. Sa te speli de fiecare data cu balsam ( la varfuri, niciodata la radacina)... Si sa faci o data pe saptamana o masca de par. ( gasesti pe net retete).
Sper ca te-am ajutat. In general asta e o fita la fetele de 14-16 ani. Dar daca iti doresti ( asa ca mine laughing ) o schimbare majora, go ahead. DAR NUMAI DACA ESTI SIGURA CA VREI ASTA. Succes kiss