| Mariiiiii004 a întrebat:

Heii, am zarit pe net, in graba, cum ca pentru protectia termica a parului pot folosi ulei de ricin, dar nu sunt sigura ca am citit corect si am zis sa va intreb pe voi. Pot folosi ulei de ricin, inainte de placa, pentru protectie termica? laughing
Astept lamuriri.

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Buna

Uleiul de ricin are anumite calitati pentru par si nu numai pentru par, si este recunoscut pentru eficienta de care da dovada (in unele cazuri bineinteles) de stimulare a cresterii parului.
Pentru protectia termica a parului, exista mii de produse, formate din ulei de ricin, si alte tipuri de uleiuri si produse, care ofera o mica protectie pentru par atunci cand este utilizata placa.

Dar indiferent cu ce produs de protectie te dai, cand pe firele tale de par, aplici placa care are peste 100 de grade, degradarea parului in timp nu poate fi ferita.
Insa dupa folosirea placii de par, poti sa aplici pe par un ser / spray regenerant si te piepteni foarte bine sau iti dai cu degetele prin par de sus in jos, ca parul sa ramana drept (in cazul in care folosesti placa pentru a-l face drept).
La magazine precum D&M, mall-uri, sau magazine de cosmetice, vei gasi nenumarate solutii pentru par.

In concluzie, merge sa iti achizitionezi un spray pentru protectie termica su un ser / spray regenerant, dar sa aplici ulei de ricin pe par nu, decat daca vrei sa iti stimuleze cresterea parului, si il aplici cu o ora cel putin inainte de spalarea pe par, sau cu o zi inainte, si il aplici mai ales pe scalp.

| Mariiiiii004 explică (pentru Sophieka):

Am inteles, multumesc mult.

1 răspuns: