| 19iuly19ko16 a întrebat:

Heii, as dori sa ma sfatuiti in legatura cu fixativul. Vreau sa imi cumpar un fixativ pana in 15 maxim 20 de lei, imi trebuie urgent, nu vreau sa investesc mult in el pentru ca folosesc rar, vreau unul de la o firma destul cunoscurta, sa nu imbacseasca parul. Imi puteti da exemple si sa imi spuneti si cat costa si cat de bun e? Fixativul Wella Flex este acela care miroase frumos? Wella Flex e bun si pentru cocuri sau doar pentru flexibilitatea parului cand e desfacut? Am parul filat si vreau un coc intr-o parte si trebuie si sa dorm cu el. Credeti ca tine cu fixativul Wella Flex? Nu uitati sa imi spuneti de fixative cum se numesc si cat costa.
Multumesc!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc mereu Wella Flex si iti recomand. Il folosesc pentru orice tip de coafura si il recomand.

| 19iuly19ko16 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc frumos! Care ii este pretul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este prea scump... oricum pana in 20 lei

| DeniiSlipknot a răspuns:

Vai. Syoss Mega Strong Hold ii cel mai bun si sigur il gasesti sub 20 de lei.

| BRAM2002 a răspuns:

Poti incerca si " PROFESSIONAL TOUCH Spray Fixativ " te costa 11, 9 Ron si-l poti cumpara de aici : http://bit.ly/1Mu7fIZ

| alexpatrik a răspuns:

Wella Flex este un fixativ bun de par dar trebuie sa nu folosesti mult pentru ca vor aparea iritatii....si nu este scump de loc!