| CreativeChannel a întrebat:

As vrea sa am unghiile mai lungi. Credeti ca ajuta daca ma dau cu ulei de masile, il las pe unghii 30 de minute apoi masez bine pana intra in unghii? Fac asta de 2 zile. De 2 ori pe zi. Funda!

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Din experienta iti spun ca ajuta uleiul de masline. E suficient sa te dai cu el o data pe zi, seara si nu il speli pana dimineata
http://therhythmofheels.wordpress.com/......sanatoase/

4 răspunsuri:
| capricc a răspuns:

Incalzeste putin uleiul inainte dar verifica temperatura inainte sa aplici pe unghie sa nu simti nici un disconfort. fa asta zilnic timp de o luna, mai ales seara inainte de culcare dupa care introdu mainile in manusi de manichiura

| AnimeAnnDRa a răspuns:

Pai, ca sa-ti faci unghiile mai mari, poti sa impingi pielitele si dupa sa le tai, daca faci asta, dupa un timp, o sa le ai mai mari.
Depinde de fiecare om, eu la am medii.O colega le are lungi si subtiri.
Uleiul e foarte bun, dar nu iti da rezultate rapide si nu sunt foarte vizibile.

| leivi a răspuns:

In apa cresc cel mai repede! In plus poti sa faci o impresie buna in fata mamei tale spaland va€ele! Eu de cand imi spal farfuria dupa masa imi cresc unghiile! Oricum am si auzit ca asa cresc mai repede!

| FetitzaDulcetzica a răspuns:

Sincer da...dar mai bine poate intri pe la vreo farmacie si cauti ceva uleiuri speciale pentru unghiile care le sporeste cresterea si sa fie tari sau sunt speciale oje