| alis_6305 a întrebat:

Heii... buna! stie cineva de pe aici ce este cu agentia sun media din constanta? am vazut ca in majoritatea locurilor cere 60 de lei... mie imi cerea 50. e teapa? s-a inscris cineva?

Răspuns Câştigător
| Cccccccccccccorina a răspuns:

Buna. am luat si eu o mare teapa. sa iti pov totul eu sunt din vs si la fel eram cu mama pe strada si m-a oprit un.domn si a spus ca se fac cursuri de moda, teatru etc ce-a mai zic el acolo. ne-a dus in complexul comercial unde era si ''sediul lor fantomaa'' acolo alta tipa care a spus ca o sa`mi faca cateva poze si o sa pot catsiga destui bani, voi face (nu numai eu si alti. copii) publicitate, prezentari de moda si totul e gratis daca am talent. mi-a cerut in prima faza 50 lei taxa de inscriere. si a spus ca nu mai trebuie nici un ban. peste vreo saptamana a spus ca m`au ales (intr-adevar nu alesele pe toti ) si m`am us la o alta tipa, directoarea''firmei'' m`a pus sa ma prezint sa-i daua colo niste date, sa semneze tata(mama era de servicilaughing ) si sa-i zic o poezie chatterbox mda. mi s-a parut cam deplasat. si a spus ca trebuie sa-i dam 6 milioane. s-au imprumutat ai mei oh go on etc. doar sa`mi indeplineasca visul pentru ca imi placea si imi place modelingul. si in fiecare sambata de la 8 ne duceam la ''cursuri'' ba venea un nene pot sa-i zic care ne punea sa citim ...era la el dictielaughing ne punea acolo 1 joc 2. dupa ne-am trezit cu alta tipa la ''orele de curs'' care se ocupa cu moda. saraca era o biata fata de vreo 23 de ani de pe la tara si ealaughing de vreo 1.60 max si ne zicea ea ca a prezentat la catalin botezatu. daa. si porcu` zboara.oh go on mrg. si urmatoarea tura cand ne-am dus (dupa vreo 5 sambete asa, timp de 1 ora jumate stand acolo) ne-am dus toti ca fraierii si ia ''agentia'' de unde nu`i. nu mai era acolo sediu nu nimic erau lanturile puse si inca sunt. era undeva pe la parter si in ziua de azi sunt lanturile aoclo chiar daca in rest sunt magazine. telefoane inchise mess la fel. dupa am plecat la mare, in vacanta cu parintii. si la fel ne-a oprit un domn VAAI ce bine arata fetita dvs dar haidei va rog sa va prezint agentia noastra etc va face publicitate moda si totul este gratis. si atunci mama si tata i-au spus domnului respectiv sa nu mai fariereasca lumea ca si noi ne-am luat teapa. apropo si domnii. care erau in orasul meu au spus ca au sediul mare in constanta. tipul ala a cam rosit si si-a inghitit limba.noi ne-am cautat de drum, inainte. Parerea mea e sa NU te duci ca vei regreta mult.doamne cu 650 lei cate faceam oh go on mrg. te-am pupat si stiu ca e cam mult de citit. :*
Bye-

| Emilia_Monica_Condrea_1974 a răspuns (pentru Cccccccccccccorina):

In tulcea se numeau terra fashion. ne-au furat banii si au plecat. acum sunt la slobozia! atentie, oameni buni! nu va lasati pacaliti!

| Bella_DYANA_1998 a răspuns (pentru Cccccccccccccorina):

Am patit-o si eu asa ca si tine sadsad

3 răspunsuri:
| irimia82 a răspuns:

Buna,si eu am platit tot 50ron, se pare k ne au tepuit, au plecat, tipa mi se parea cunoscuta, inca mai am bonul