Buna,Ioana!
Pentru clasa a VIII-a mi se pare mult mai potrivit un ghiozdan.Totodata, ai putea sa achizitionezi un rucsac.Asa cum a spus si SelenM26, se poarta. Poti gasi nenumarate modele pe site-ul celor de la NewLook. Spor la cumparaturi!
La liceu poti purta genti, deoarece esti mai mare si atunci vor arata mult mai bine pe umarul tau.
Eu iti urez, in primul rand, vacanta placuta si mult succes in anul scolar care va urma! Te pup!
Ambele sunt la fel de ok. eu trec a 8 a si am de gand sa port si ghiozdan dar si geanta. faci cum vrei sau cum te simti mai comod. eu una prefer ghiozdanul pentru ca de obicei car foarte multe chestii dupa mine si nu as vrea sa am toata greutatea pe o parte cum ar fi la geanta
Eu as opta pentru un rucsac(nu ghiozdan)e putin mai mic, e la moda si poti sa le gasesti in diferite modele. sper ca te.am ajutat.
Eu recomand ghiozdanul tip geanta pe o parte.Am unul exact la fel,pe care il ador, insa, inainte de a ti-l cumpara, iti recomand sa te uiti la el si sa fie unul destul de spatios, deoarece vei avea nevoie :**
Eu cred ca pentru a 8a e destul de ok sa iti iei ghiozdan. dupa cand o sa treci la liceu poti sa iti iei genta ..eu sunt a 10 si inca am ghiozdan
toxic30l întreabă: