Trebuie sal speli mai bine si sa nu schimbi produsul mereu pentru ca si eu faceam la fel si trebuia sal spal in fiecare zii tias recomanda garnier sau clier. Succes! pup
Incearca sa-l speli mai rar, adica la 3 zile, apoi la 4. Ti-as spune sa folosesti sampon pentru par gras, dar si eu am par gras si nu functioneaza niciun sampon. Numa' vrajeli pe astia.
Sa sti ca nu e bine sa ti'l speli asa des poti sa faci un dus la doua zile dar fara sa iti speli parul ce mult de doua ori pe saptama recomandat ar fi o data pe saptamana si poti intreba si asistentele de la scoala iti dau niste inf.foarte bune am avut aceeasi problema.dar mi l'am spalat cu diferite ceaiuri naturale eventual du-te si la farmacii vezi ce solutii mai gasesti.
P.S.masca pe baza de argila combinata cu galbenus este un remediu eficient impotriva ingrasarii parului. Se aplica doar la radacina, inainte de a spala parul. Se lasa sa actioneze 30 de minute si apoi se spala parul cu samponul obisnuit, merge foate bine si la mine a dat rezultate...bafta:*
Pe langa sfaturile primite, te-as mai sfatuii sa nu iti dai cu balsam (daca folosesti) la radacini. foloseste-l doar pentru varfuri si lungimea parului insa NU la radacini. Bafta!
Trebuie sa te speli bine si sa te clatesti, dar daca tu stai toata ziua cu mana in par sa il aranjezi se ingrasa.
MindExplode întreabă: