| Deyuuloovee a întrebat:

Heii:*...Cum pot sa devin si eu mai populara?puppy dog eyes.Dau Funda, Promit!:*

Răspuns Câştigător
| SecretName03 a răspuns:

Ca sa fii populara trebuie sa urmezi urmatorii pasi:
1. Trebuie sa fii foarte sociabila si deschisa la aproape orice.
2. Nu lipsi la nici o petrecere la care esti invitata.
3. Daca cineva se ia de tine, spune-i ca il roade invidia, sau orice alt raspuns inteligent care sa il puna la punct.
4. Iesi in oras cu cel mai popular baiat.
5. Aspectul e foarte important pentru a fii populara. Trebuie sa te imbraci in haine care te pun in valoare, viu colorate, si daca porti uniforma, pune mult accent pe coafura, machiaj, manichiura si accesorii ( accesoriile trebuie sa se asorteze bine cu uniforma ). Daca nu ai uniforma tot trebuie sa dai importanta si parului, accesoriilor si machiajului.
6. Ca sa fi populara, trebuie sa ai multi prieteni pe facebook, care sunt de asemenea populari, sa ai multe poze faine cu multe like-uri la ele.

| DracusorImpielitat a răspuns (pentru SecretName03):

Hei, mi-a copiat raspunsul. Uita-te la raspunsurile mele si ai sa vezi ca si eu am dat acelasi raspuns acum cateva luni. Uite aici si link-ul : http://www.tpu.ro/......lui-totul/ Hoato!

10 răspunsuri:
| MiSSyoUNow a răspuns:

Pai te poti cupla cu un baiat popular; poti sa te imprietenesti cu fete populare; poti sa iti faci o schimbare de look; poti sa incepi sa te interesezi de problemele altora si vei castiga respect si popularitate in ochii lor. funda?

| AnnaAnnne a răspuns:

Nu fi tocilara, fa. Te cunoscuta prin sc si stai cu pustii radio, totusi sa inveti bine ca daca ai note miki nu prea poti fi populara, iesi des cu colegii prin centru si fi f. Vorbareatahappyhappyhappy crede. Ma ca o sa meargahappy succes!

| dragos9234 a răspuns:

Poti deveni mai sigura pe tine in tot ceea ce faci.

| AndreeaRoxana225 a răspuns:

Poi populara esti in felul tau!
Dar poti sa fi puztin mai altfel de cei lalti fa-ti o gasca de prieteni mai cool/populara......inbracate intr-un stil aparte fi tu insuti cand esti cu prieteni tai si vei fi perfectatongue sau un piercing nu stiu sigur dar fi tuwinking
ati Doresc o popularitate de 100%

| stelutza200 a răspuns:

Pai fa-ti o schimbare de look pana incepe scoala, stai cu fete populare, vorbeste despre moda, sper sa ai noroc!

| Sara_3612 a răspuns:

Invata...

| Deya002 a răspuns:

Salut...trebuie sa ai incredere in tine, sa iei note mai mari decat ele sa ai un look nou, si in final sa ai prieteni adevarati caree tin la tine mult, iar daca te barfesc sa le spui in fata tot ce ai pe suflet,.mai pe scurt sa ai incredere in tine...

| LoveWhatYouHave a răspuns:

De obicei, ele sunt pitii. deci ai grija ce intelegi prin "popularitate".

Întrebări similare