| Ella27 a întrebat:

Heii, cum pot scapa de cearcane?

Răspuns Câştigător
| dydu01 a răspuns:

Buna!
Stai 5 minute pe zi cu 2 felii de castraveti pe ochi, timp e o saptamana, poate chiar mai mult si o sa vezi rezultate;). Sau cu 2 linguri asezate ceva de genul: http://www.google.ro/......tp?/imgres tot asa 5 minute in fiecare zi.
Si multa odihna, incearca sa te culci mai devreme seara
Sper ca te-am ajutat;)!

7 răspunsuri:
| Nicoara_Titi_1997 a răspuns:

Te machiezi

| Alle13c a răspuns:

E cam imposibil. si eu am dar la mine este o problema veche. Incearca un anti-cearcan de la Avon sau Oriflame.

| Carmy21 a răspuns:

Buna.
Si eu am cearcane si sunt cam in aceeasi problema.
Paii eu am incercat un anti-cearcan de la Avon dar nu da rezultate. Puneti gheata unde ai poate mai scapi. Sau incearca sa te odihnesti mai mult.
Mult succes!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Toată lumea are ceracăne, inclusiv eu.
Cremă pentru zona ochilor pentru hidratare, comprese reci, anticearcăn dar și multă odihnă.
Pa, pa.

| florentina_9904 a răspuns:

Este un gel la farmacie cu 40 de lei care functioneaza dat nu dispar de tot doar le ascunde

| RandomGirl a răspuns:

In primul rand nu incerca cu creme "minune", anticearcane de la Avon sau alte firme, pentru ca chiar daca pe moment te ajuta pe timp indelungat o sa iti faca numai rau.
In al doilea rand, mitul ca ai cearcane din cauza ca nu dormi e fals! Intr-adevar si somnul te ajuta intr-un anumit fel dar nu asta e factorul cel mai important. Cel mai important e sa bei apa, cel putin 2l/zi, pe langa asta mananca multe fructe, legume; daca ai un stil de viata haotic cu chipsuri, macare fast-food, Coca, cafea, tigari etc e normal ca si acesti factori sa iti influenteze aspectul pielii.
In al treilea rand eu am mi-am atenuat cearcanele cu pliculete de ceai de musetel. Fierbi apa, pui 2 pliculete de ceai de musetel, le lasi sa se raceasca apoi le pui pe ochi si le tii macar o ora(ideal ar fi toata noaptea). Am facut acest "ritual" timp de 2 saptamani, pe langa o dieta echilibrata si chiar a mers! Pentru un rezultat imediat, nu am incercat, poti sa lasi peste noapte 2 lingurite la congelator, iar apoi dimineata sa le lasi peste ochi 5 minune.
Sper ca te-am ajutat! happy
Si nu uita sa dormi macar 7-8 ore/ noapte.

| AmanoYuno a răspuns:

Stiu si eu, .....dormi?