| TsSoFoOLiTa a întrebat:

^^Daca iti bagi unghiile in ulei de masline, chiar iti cresc?puppy dog eyes Fundita. ^.^ love struck

12 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Nu.incearca cu zeama de lamaie

| EmaS a răspuns:

Pentru cele care au unghii care se exfoliaza sau rup usor, este indicat tratamentul cu ulei de ricin. Seara se da jos de pe unghii lacul si se aplica ulei de ricin pe unghii. Se sta minim o ora cu uleiul pe unghii si se maseaza in continuu. Tratamentul ar trebui urmat minim doua luni pentru rezultate.

| blackcat99 a răspuns:

Eu recomand uleiul de ricin. Dar merge si cel de masline. Se pune intr-o lingura uleiul de masline, pe care il incalzesti putin. (Pui sub lingura o lumanare sau la aragaz). Atentie, nu trebuie tinut mai mult de 1 minut la incalzit. Dupa ce e caldut, se aplica pe unghie cu ajutorul unei pensule. (Sunt convinsa ca ai de la desen, macar 1 pensulica, de plastic sau din par).

| Boog a răspuns:

Ce-i cu prostia asta? laughing normal ca nu.

| ShadowGhost a răspuns:

Nu,dar e foarte sanatoshappy

| Dianna21 a răspuns:

Uleiul de racin si de masline ajuta la par =P. Acest "ulei de racin" se gaseste la farmacie si se foloseste pentru cresterea si regenerarea parului in special :*. de unghii nu am auzit ca se foloseste raised eyebrows. Pentru par, lotiunea are in componenta Ulei de racin si vitamina A si E.

| Rockart a răspuns (pentru Dianna21):

Părul şi unghiile sunt făcute din acelaşi material laughing deci de ce ar putea fi folosit la păr ÎN SPECIAL?

| Dianna21 a răspuns (pentru Rockart):

Intreaba la farmacie si ai sa vezi :p.

| Rockart a răspuns (pentru Dianna21):

N-am de ce. Am folosit şi-am văzut cu ochii mei... Merci de sfat, oricum.

| Dianna21 a răspuns (pentru Rockart):

Si eu am folosit uleiul de racin pe par si pot spune ca a functionat laughing

| adelinna21 a răspuns:

Eu stiu ca uleiul este bun pentru intarirea unghiilor..iti bagi unghiile in ulei putin incalzit si stai cam 30-60 de secunde cu unghiile in ulei

Răspuns utilizator avertizat