Bună.
Da, este bun. Poți, de asemenea să mergi și pe o cremă cu alantoină.
Pa, pa.
Salut! Pot sa-ti spun ca ma confrunt cu cosurile de vreo 4-5 ani si am incercat tot ce se putea incerca. Aveam si o acnee destul de urata, in sensul ca mi se inroseau imediat dupa ce ma trezeam.Devenisem super complexata si pentru ca mama nu ma lasa sa folosesc fond de ten si alte prostii m-a dus la mai multi dermatologi. Am incercat Zynerit,Avene,Vichy,Clearskin,Garnier si cate si mai cate. Intr-un fel,cred ca trecerea timpului m-a "vindecat", adica pana cand am trecut perioada pubertatii. Mi-au ramas totusi niste semne pe frunte si barbie si imi mai apar cosuri in perioada menstruatiei. Folosesc de luni bune crema de galbenele si incetul cu incetul incep sa-mi treaca. E un proces destul de lung, in sensul ca semnele nu vor trece peste noapte.E important sa-l folosesti in fiecare zi, inainte de culcare pe tenul curat. Scuze daca te-am plictisit cu cate ti-am scris mai sus, insa vreau sa te sfatuiesc sa folosesti strict produse naturiste pentru tenul tau. Sunt o groaza de masti pe care poti sa le prepari in casa si dau mai mult randament decat cele din comert care sunt si mai costisitoare si contin alcool.Te pup o zi placuta!
Da este foarte buna dar mai buna ar fi crema de galbenele cu propolis (la mine a functionat pentru ca propolisul e cicatrizant foarte bun)!
Da,balsamul de galbenele este bun pentru cicatrizarea semnelor de la cosuri! Dar pentru mai multe sfaturi legate de cum sa scapi de cosuri cauta pe NoiFetele.ro este acolo o sectiune cu sfaturi. Sper ca te-am ajutat.