Intra 5 a nu ocnteaza cum te imbraci. ))) Voi astia mici ati inceput sa aveti fite. Si asta ma cam enerveaza..ma rog. Cat mai simplu si copilaresc. Asa ti-ar sta foarte bine imbracata. Ma incanta ca deja te-ai gandit la o imbracaminte destul de simpla. Blugi si tricou si niste tenesi. PERFECT!
Doooaamne)) numai asemenea intrebari am vazut zilele astea. unde credeti ca va duceti? la parada modei? peste 2 luni nu o sa mai ai nicio problema) toate clasele sunt la fel te imbraci cum vrei ca nu te critica nimeni(decent)
Este foarte potrivita tinuta pentru clasa a 5-a. Daca ar fi sa iti sugerez ceva, ar fi tot blugi, orice fel de tricou/bluza ( dar nu cu umeri goi, decolteu, mesaje neadecvate), tenisi/adidasi/balerini. Succes la scoala!
Pai,avand in vedere ca in Bucuresti maine ploua, poti sa iti iei o pereche de blugi stramti si o camasa cu manesi suflecate si converse daca esti fata si daca esti baiat la fel, sau daca la tine in zona nu ploua poti sa porti o fusta cu colanti si o bluza, sau o rochie, sau un maieu cu jeansi.Bafta si sa ai numai note mari
Pai, e foarte bine cum te-ai gandit sa te imbraci. Dar, pe langa asta, ar veni bine si o mica jacheta sau ceva peste. Si in loc de tenesi niste balerini.
Si blugi...ar veni bine sa fie negri.
Sper ca te-am ajutat. Pup si numai note bune sa ai!
Chiar nu contează cum te imbraci.
Nu haina îl face pe om.
Îmbracă-te pur și simplu cum crezi, nu trebuie să te iei dupa altcineva sau sa copiezi pe altcineva.
Pai depinde cum iti place tie sa te imbraci eu zic ca este bine deoarece este adecvat pentru scoala.