| Swanda a întrebat:

Heii `
Eu trec pe a `5a si habar nu am cum sa ma imbrac.
Ma gandeam la Blugi [lungi], o bluza cu maneca scurta [alba] si tenesi.
ce ziceti?
Vr ct mai multe pareri
Va roog mult :]]
[SCZ CATEGORIA`]

Răspuns Câştigător
| Mihaii24 a răspuns:

Intra 5 a nu ocnteaza cum te imbraci. rolling on the floor))) Voi astia mici ati inceput sa aveti fite. Si asta ma cam enerveaza..ma rog. Cat mai simplu si copilaresc. Asa ti-ar sta foarte bine imbracata. Ma incanta ca deja te-ai gandit la o imbracaminte destul de simpla. happy Blugi si tricou si niste tenesi. PERFECT! big grin

9 răspunsuri:
| spi a răspuns:

Doooaamnelaughing)) numai asemenea intrebari am vazut zilele astea. unde credeti ca va duceti? la parada modei? peste 2 luni nu o sa mai ai nicio problemalaughing) toate clasele sunt la fel te imbraci cum vrei ca nu te critica nimeni(decent)

| ADRIANA90s a răspuns:

Este foarte potrivita tinuta pentru clasa a 5-a. Daca ar fi sa iti sugerez ceva, ar fi tot blugi, orice fel de tricou/bluza ( dar nu cu umeri goi, decolteu, mesaje neadecvate), tenisi/adidasi/balerini. Succes la scoala!

| ShadowGhost a răspuns:

Pai,avand in vedere ca in Bucuresti maine ploua, poti sa iti iei o pereche de blugi stramti si o camasa cu manesi suflecate si converse daca esti fata si daca esti baiat la fel, sau daca la tine in zona nu ploua poti sa porti o fusta cu colanti si o bluza, sau o rochie, sau un maieu cu jeansi.Bafta si sa ai numai note mari

| Frunziix3 a răspuns:

Pai, e foarte bine cum te-ai gandit sa te imbraci. Dar, pe langa asta, ar veni bine si o mica jacheta sau ceva peste. Si in loc de tenesi niste balerini.
Si blugi...ar veni bine sa fie negri.
Sper ca te-am ajutat. Pup si numai note bune sa ai! tongue

| nemilosul a răspuns:

E forte bine asa.

| maryus24 a răspuns:

Dezamagitor...

| ppaulica a răspuns:

Chiar nu contează cum te imbraci.
Nu haina îl face pe om.
Îmbracă-te pur și simplu cum crezi, nu trebuie să te iei dupa altcineva sau sa copiezi pe altcineva.

| Bogdan2111s a răspuns:

Pai depinde cum iti place tie sa te imbraci eu zic ca este bine deoarece este adecvat pentru scoala.