| KriSt3n a întrebat:

Heii... fete! >: ati incercat d la nivea tinted moisturizer? as vrea sa. l folosesc si nu stiu ce "minuni" face! eu mom folosesc o crema colorata d la oriflame [veryme]. app nivea asta are numai o sg nuanta? ca asa am auzit. si e bun si pentru ten mai gras? vaaa rogg nu stiu ce sa mai folosescbig grin fundita si vott! happy :* aa si km la ce pret ebig grin Thxxx! :X:X

Răspuns Câştigător
| madducu a răspuns:

Buna.Nu,n-am incercat dar am vazut pe youtube un tutorial in care o fata o recomanda pentru sezonul cald:)Si da, are o singura nuanta.Nu stiu sigur daca e buna pentru ten gras iar pretul este in jur de 30 lei,cred ca depinde si de unde o cumperi.
Eu zic ca macar ai putea sa incerci,eu folosesc o crema de zi de la Nivea si e f buna, o recomand, deci tind sa cred ca intreaga gama Nivea e buna.
PS:Am avut si eu crema coloranta de la Oriflame(http://www.google.ro/......tp?/imgres )
si sincer nu e buna de nimic. Dupa doua folosiri am aruncat-o.In afara ca mirosea placut, nu era nimic de ea.Tu tot asa ai? Cum ti se pare?

1 răspuns:
| madducu a răspuns:

Tocmai mi-am luat crema coloranta de la Nivea din Pita, am dat 30 lei(28.9 lei parca) dar inca nu am incercat-o.Promit ca cel tarziu marti revin si iti zic daca e buna sau nu.Si da, eu am gasit-o intr-o singura nuanta, Natural.:*