Uleiul de ricin este bun! Il aplici la radacina si pe langa faptul ca iti imbogatesti parul cu vitamine, il ajuti sa creasca si mai repede si sanatos!
Ulei de ricin! E foarte bun si pentru gene si sprancene :*. Daca vrei o masca de par. adauga si un galbenus de ou ( pentru regenerare) Bafta :*
Uleiul de ricin, masca de ulei de masline cu vitamina E pentru crestere si stralucire, samponul pe baza de petrol sau faci o masca pentru par din ulei de ricin, asta grabeste cresterea parului, si a genelor, ulei de masline si un galbenus. le aplici pe parul spalat si clatit ...stai jumate de ora cu masca pe par, apoi speli si clatesti bine. Ideal ar fi de 2 ori pe saptamana.dar asta depinde de cum ai timp si chef sa faci operatiunea. Tratamentul functioneaza chiar foarte bine.
Buna.pai eu asa stiu si asa mi-a crescut parul ce mai repede sa te tunzi sa vezi ca o sa creasca sau cu ulei de ricin
Ulei de ricin si muuuulta rabdare, nu o sa vezi rezultate peste noapte... daca vrei rezultat instant si te tine buzunarul pune-ti extensii
Uleiul de ricin este foarte folosit, eu il folosesc de aprox. o luna si deja se vad rezultatele...eu asta iti recomand