In primul rand imi curat bine tenul apoi imi aplic o crema hidratanta. Las cateva minute sa intre in piele, apoi imi dau cu fond de ten urmat de pudra, apoi imi fac sprancele cu creion maro sau fard, dupa care pentru ochi folosesc ori creion/tus sau fard de pleaope (depinde daca sunt grabita sau daca am chef, in general dupa preferinte), apoi aplic rimelul care nu lipseste niciodata din machiajul meu si in final gloss sau ruj.:*
Pai prima data ma dau cu fond de ten apoi ma dau cu creion de ochii negru sh apoi ma dau cu rimel cam atat:d vreau funda plss:*:*
Pai ma dau cu fond de ten, cu creion negru sau maro, cu rimel negru, cu ruj sau luciu cat mai stralucitor sau ca mai roz...si ma mai dau pe pleoape cu machiaj de culoare verde, auriu,argintiu, mov, albastru sau rosu...
sper ca ti-am fost de folos...
Pai machiajul variaza de la culoarea ochilor, a parului si a tenului, fiecare fata e diferita si se machiaza in stilul propriu, asa ca daca poti mentiona in intrebarea ta ce culoare au ochi tai, parul si ce fel de ten ai, daca ai ochii mici sau mari, ce forma are fata ta(ovala, rotunda, in forma de inima, etc.) atunci cred ca te pot ajuta. Si iti pot spune ca eu ma machez astfel: pudra-blush-mascara-luciu de buze si rareori ma mai dau si cu creion.
Iata cateva dintre machiajele mele preferate: http://www.karena.ro/......e-din-2010
baubau_9290 întreabă:
Alex10092003 întreabă: