Nu sunt aici să te critic, până la urmă fiecare cumpără de căt poate
Ei bine, îți voi spune ce mi-am luat eu pentru școală:
-o pereche de blugi albaștri lejeri.
-pantaloni de trening negri cu ceva scris alb
-un hanorac negru crop
-o bluză neagră crop
- 2 tricouri
- 2 maieuri
- o jeacheta de piele
- o cămașă în carouri
-un cardigan
-diverse lănțișoare
- o fustă neagră
- și adidași deschiși la culoare
Ei bine, nu e o regulă cum să te îmbraci, dar dacă vrei sa compui ținute cool, uite câteva idei de ținute pentru școală :
1. cămașă în carouri închisă, colanți negri simpli, converși alb/negru
2. Blugi albaștri boyfriend rulați jos, botine negre, o bluză neagră simplă, o curea neagră la blugi și un lănțișor fin.
3. Blugi negri simpli rulați jos, adidași albi, bluză în dungi, un lănțișor lung și o jachetă de piele pe umeri.
4. Un tricou cute (găsești cu sacul la new yorker și sunt destul de ieftine ), blugi deschisi la culoare și rupți in genunchi, adidași albi, o jachetă din denim (o poți sufleca)
În fine, combină hainele pe care le ai, creează un look armonios.
Fundiță te rog?
Imbraca te in aur cum face preafericitul, preimportantul si preamaritul popa Daniel. Sigur le dai la toti peste nas
Ar trebui sa te gandesti cum ar trebui sa inveti anul asta, nu cum sa te imbraci si sa cheltuiesti 3000 de lei pe saptamana pe rechizite, meditatii, un sport, nu pe niste haine care oricum le arunci in dulap.Altii nu au cu ce se incalta in prima zi de scoala si tu esti curios sa nu aiba altul mai multe ca tine.Arunca o camasa si o pereche de blugi pe tine ca oricum nu o sa treci clasa pe hainele de pe tine.
Ai pus 33 de întrebări legate de modul în care arăți și nici o întrebare legată de modul în care ar trebui să gândești.
Ți-ai propus să urmezi o carieră de cuier de haine?
In general oamenii isi iau o singura bratara Pandora, nu 10.Probabil ca nici macar nu stii ce semnificatie are, dar in fine. 3000 lei? Cred ca 300.Mda doamne fereste sa aiba o colega haine mai scumpe.Cu aritudinea asta n-ai sa ai prieteni.Si eu eram la varsta ta(si inca sunt)preocupata cu ce ma imbrac in prima zi.Cu ce ai vrea sa se imbrace celelalte? Doar nu merg in costum de baie.Niste blugi, o camasa, sneakersi e perfect.Sau mai atrgator, o fusta si sosete peste genunchi(jambiere)si niste botine cu platforma.
Nu toti suntem asa. Si eu trec clasa a 8-a acum si nici nu prea ma preocup de haine, ma preocup mult mai mult de invatat...si sunt chiar stresata din cauza evaluarii nationale de anul acesta. Eu la scoala port doar camasa/ tricou / bluza alba, fara model si niste blugi negrii/ albastrii. Scuze ca m-am bagat in seama fara motiv, dar nu am vrut sa crezi ca toti suntem la fel, ca ne gandim la haine sau la orice altceva in afara de scoala.
Da asa e, m-am referit la cei care au fite si bani de "ii da afara din casa". Succes in noul an scolar si bravo tie ca nu te numeri printre acei copii cu fite si aere de vedeta.
Multumesc
Tu cheltui 3000 (trei mii) de lei saptaminal?! Ai scris bine? Altii nu castiga (in medie!) nici o treime din aceasta suma si trebuie sa traiasca din ei. Iar tu cheltui... pe haine si prostii. Nu crezi ca la 14 ani ar trebui sa te preocupe cartea? Dar, ma rog, daca asta e educatia ta, noi aici, vorbim in van!
Daca cheltui 3000 lei saptamanal nu ai nevoie de haine noi. Ai tot ce-ti trebuie in dulap. Ai incredere in gusturile tale si nu lasa pe altii sa-ti spuna cum sa te imbraci.
Poate ai vrut sa spui 300 lei dar si suma asta e mare pentru un copil de 14 ani, chiar daca ar fi pe luna, nu pe saptamana.
Nu stiu la ce scoala de fite mergi tu dar cred ca nu e important ca hainele sa fie scumpe ci sa fie de calitate si sa arate bine. Pretul nu apare afisat pe haine, daca crezi ca asta impresioneaza si prea putini vor aprecia valoarea hainelor tale daca vor vedea numele marcii imprimat pe ele. Daca vrei sa fii apreciata nu la haine trebuie sa lucrezi ci la comportament. Fii vesela si prietenoasa, nu respinge si nu jigni pe nimeni si vei avea multi simpatizanti.
Depinde ce stil ai tu.Și eu tot 14 ani am.Eu sunt mai casual de obicei.Cred ca inu prima zi de școală o sa îmi iau un tricou scurt de culoare roz pal.L-am luat din H&Mai cu 20 de lei și blugimnastica negri simpli.În picioare îmi iau niște adidași mai înalți și la accesorizare vad eu.
Tu, daca ești mai eleganta, îți poți lua o fusta tip creion neagra, o cămașă mai sofisticata sus, niște sandale cu platforma și cam atât.Acum depinde și de vreme...te pup
Pai eu port haine funny, care fac oamenii sa rada.Dar te poate ajuta aplicatia polyvore.Acolo iti pozezi hainele,le combini,si apoi vezi ce ti-a iesit.
Ca sa vezi cum e,intreaba o prietea cu gusturi apropiata,si daca zice ca a purtat-o, te imbraci.S-au, o pui fe Facebook, si daca ai peste zece like-uri e ok. Daca vrei sa vezi cum se foloseste aplicatia, conctacteaza-ma pe privat.
A, si anul acesta se poarta ananasul.
Am gresit. gusturi apropiate si sau o pui.AUTOCORECTORUL
Stii ca iti poti edita raspunsul daca ai gresit? Pur si simplu mergi pe "Raspunsurile mele" si dai "editeaza" la raspunsul respectiv. E mai frumos asa decat cu completari.
Multumesc!
Voi mergeti sa faceti parada la scoala? Iti poti lua o uniforma, de exemplu, sau ceva blugi negri, cu o camasa cu manecile restranse, eu asa mi am luat
Eu iti recomand sa lasi deoparte moda si sa pui mana pe carte. Si cum ai putea sa te imbraci la scoala? Inbraca.te decent cat de cat... :/
Andreea1130 întreabă: