| Twist a întrebat:

Heii!
intrebarea e adresata inspecial fetelor dar daca sunt si baieti care se pricep de ce nubig grin
deci cum as putea sa fac sa imi creasca parul mai repede?big grin
funda:*

7 răspunsuri:
| Esf22321 a răspuns:

Cauta pe net de ulei de ricin. Am auzit de multe ori faza ca daca te dai cu putin ulei de ricin pe scalp si stai nitel cu el, apoi te speli si faci chestia asta de 2 ori pe saptamana. iti creste mai repede. faza naspa e ca iti lasa parul uleios daca nu te speli bine bine bine

| 3my098 a răspuns:

Nu cred ca este vreo cale Dar mai bine asteapta decat sa folosesti alte solutii/sampoane si sa chelesti de totwinking

| guardianangel a răspuns:

Iti zic sincer ca la mine a tinut. incearca sa te dai cu ulei de recin. O sa ai parul unsuros. Il gasesti in farmaci si nu e scump deloc. Trebuie sa il ti cateva ore bune si ar fi bine sa te dai cat de des poti si sa nu faci economie.

| mihaela_4932 a răspuns:

Pai ingrijindu'l si sa-ti tai varfurile cam o data la o luna

| ytalyanu a răspuns:

Sa-l speli zilnic, la mine a mers

| natalia_6286 a răspuns:

Pai eu stiu ca trebuie sa il ti cand dormi strans in coada si mai ceva cum procedez eu:e sa iti tunzi varfurile cat mai des.iti creste foarte repede asa...iti spun din proprie experienta. pop

| AndreeaVasile a răspuns:

Sa iti tai varfurile, sa mananci fructe si legume, alte alimente care contin fier, vitamine, sa iei calciu...si eu am mai folosit si revalid. exista si revalid pentru unghii si revalid pentru par. este foarte bun!