| FairyTailFan a întrebat:

Heii lume am si eu o mica problema. Stiu ca mai este mult pana la vara dar am inceput sa ma gandesc de pe acum cam ce ar trebui sa fac sa arat cat mai bine in fuste, rochii, pantaloni scurti si costum de baie. Arat destul de ok adica merg la sala cam o data pe saptamana si merg pe jos cam 20 -30 min pe zi. Ideea e ca, chiar daca am inceput sa vad ceva rezultate si stiu ca vor mai aparea in aprox 3 luni dar am picioarele foarte pale si oarecum vinetii iar la spate ( cam sub fund)se vad niste linii albe care mi se par destul de inestetice. Intrebarile mele sunt:
1)ce as putea folosi pentru o piele cu aspect mai sanatos?
2) cum pot sa scap de acele linii? ( exercitii, creme etc, ceva ce voi ati folosit si a avut efect)
3) ce costum de baie mi s-ar potrivi avand 15 ani, cam aprox 1.60 si piept mediu?
Funda si vot! happy

1 răspuns:
| ღMikyღ a răspuns:

Nu am chiar 15 ani dar iti pot spune din experiențele prietenelor mele. Deci. 1) Poti incerca cu o crema foarte buna si fara prea multe chimicale (acelea iti distrug pielea mai rau) Poti incerca ceva cu Aloe vera, Dove, etc. Sunt extrem de multe, deci, ai de unde alege. 2) Poti incerca cu o crema, cu exercitii, sau daca este ceva ce e normal, atunci, e cam ca celulita. La toatr femeile le apare. Dar in fine, dupa cum zici tu, cam asa e...seamana ambele. Sunt probleme naturale. Adica, poate ai facut si o iritatie ceva...nu stiu sigur. Dar, bineinteles ca te poti consulta si cu un doctor.winking 3) Pai, presupun ca ai una sau mai multe culori preferate, deci alege-l dupa culoare de exemplu, sau, daca porti doar slip, tot asa, poti sa porti deux-pieces sau o piesa intreaga.winking Fiecare are gusturile lui, asa ca O zi buna in continuare! Sper ca te-am ajutat.