| jessicaallee a întrebat:

Heii:* Nu stiu ce sa mai fac sa scap de cosuriii sad nu le mai suport nu am multe dar imi apar asa din cand in cand ziceti-mi si mie o masca sau o crema ceva :* multumescc dau funda:*

Răspuns Câştigător
| irinukiry45 a răspuns:

Du-te la farmacie si intreaba de isotrexin este ff bun farmacista iti va recomanda si o lotiune cu care sa te dai inainte de a aplica crema pe fata.si eu folosesc si sa stiu ca rezultatele vor aparea ff repede. sper ca te-m ajutat

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Folosește o mască pe bază de acid salicilic, tinctură de propolis.
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| Amelya02 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la farmacie sau la plafar,sa iei ceva din plante, cu vitamine. Daca nu merge, eventual nu ai ce sa faci decat sa te conformezi deoarece sigur este perioada adolescentei! Craciun Fericit.

| emabrumareanu29 a răspuns:

Este un baton d ela Oriflame verde.Este eficient mai ales daca il folosesti zilnic.

| pisioi a răspuns:

Du-te la dermatologie cel mai binehappy poti sa te duci cu trimitere de la med de fam si nu-ti ia bani. exista mai multe tippuri de acnee asa ca nu-ti pot recomanda pentru ca nu stiu ce tip de acnee este si cat de gravawinkingskinoren.dar nu stiu daca se da si fara reteta

| calinut1 a răspuns:

Si eu am avut da nu multe eu ce am facut am fost cumparata o solutie pe baza de spirt si sau uscat. Incerca si tu sa cumperi o solutie care usuca ceva de protex si daca manaci condimentat incerca sa eviti pana dispar si si dupa pentru ca condimentele sunt printre primele cauza in apartia sau accentuarea cosurilor. Si stai linistita ca o sa dispara in timp toate e o faza trecatoare

| cezimarrye a răspuns:

Buna! tai o lamaie pe jumate si iţi storci în locul unde ai coşuri. sper ca ţi-am fost de ajutor.

| Shaarawy a răspuns:

Ia de la farmacie Zineryt! parca asa se cheama... eu m-am dat si mi-o trecut!happy