Parul creste doar 1mm pe zi.
Poti sa ii stimlezi cresterea ( dar nu va creste mai mult de 1mm pe zi) cu masti facute in casa.
Eu folosesc o masca de regenerare cu un galbenus de ou, un pic de miere de albine, ulei de ricin ( cam o lingura), ulei de masline ( tot o lingura), catvea picaturi de vitamina a. Uleiul de masline si cel de ricin trebuie incalzit un pic apoi se amesteca cu celelate ingrediente, masca o aplici pe par, lasi sa actioneze in jur de 1 ora si apoi te speli normal pe par dar sa insisti pentru a curata bine uleiul, apoi aplici un balsam.
Masca se foloseste de 1-2 ori pe luna.
Am avut o problema asemănatoare si am comandat un produs numit herbasetum care a dat rezultate chiar dupa prima luna de administrare. siteul unde am facut comanda http://schimbdeocazii.com/......ii-inapoi/
Pe luna iti creste cam 4-5 cm, daca nu folosesti frecvent placa de par.PARUL tau E COMPLET distrus.Cumpara-ti tratamente si cel mai important, ulei de ricin care ajuta cresterea parului de la 4-5 cm pe luna la 6-7 ba chiar mai bine de atat
Depinde de hormonul fiecarui om, normal iti creste intr-o luna, o luna jumate.
Într-o lună şi jumătate creşte 2-3 cm...
Depinde de hormonul fiecarui om, normal iti creste intr- o luna, o luna jumate
În mai mult de un an o să-ți crească 15 cm. Sfatul meu e să nu-l mai vopseşti asa des sau să nu-l mai arzi cu tot felul de porcării.
DaciaRomania întreabă: