Parerea mea este sa o lasi sa isi faca "treaba" si dorinta. Dupa ceva timp o sa isi dea seama ca greseste.Pe tine nu are cu ce sa te afecteze, atata timp cat nu te bagi in relatia lor, asta doar daca exista. Tu iti faci doar datoria de prietena, rece fata de relatia lor.Nu te baga pentru ca daca se despart vor da vina pe tine si apoi vei cadea naspa in ochii prietenei tale. Daca sunteti prietene, vorbeste cu ea in particular despre asta, iar daca nu intelege las`o sa faca ce vrea.Va vedea ca era mai bine sa faca cum vreai tu. Fundita`?
1.La 12 ani există Barbie nu băieţi. Asta e doar o dovadă a degenerării umane din ultimile decade.
2. Prin „acesta nu este ca orice băiat... fumează, vagabond" arăţi că nici tu nu prea ai habar de psihicul feminin. Până la o vârstă de aprox 25 de ani femeile(de cele mai multe ori în subconştient fără să realizeze măcar) sunt atrase de genul ăla de oameni. După ce sunt părăsite fac toţi bărbaţii porci. În fine asta e altă discuţie şi oricum să încerci să înţelegi o femeie e ca şi cum un misionar ar încerca să explice ceva unui bou. Sfatul meu? Las-o în pace; omul învaţă prin suferinţă şi rar prin altceva. Ea a vrut maturizare forţat deci las-o să se dea cu capul de tavan.
Fata vrea senzatii tari, n-ai ce sa-i faci.
Vrea sa fie Doamna si el Vagabondul
Indeamn-o. Spionatil impreuna si dai dovata. Dai sfaturi, daca nu intelege ea si-a facut-o cu mana ei.
Din moment ce ea a ales sa stea cu el nu cred ca va tine cont de sfaturile tale doar daca va tine la tine si va intelege ca ii vrei binele. Dar o fata de 12 ani nu e destul de matura si probabil ca baiatul e mai mare decat easi o va convinge si pe ea sa fumeze si sa faca tot felul de chestii. Trebuie sa o iei cu frumuselul si sa ii zici ca nu sunt potriviti, ca pe lume sunt o multime de baieti si ca el nu e potrivit pentru ea pentru ca fumeaza si e vagabond, probabil sta cu el doar ca sa se dea mare ca sta cu un vagabond...
trebuie sa vorbesti serios cu ea... dar daca asta e alegerea ei, nu va tine cont de sfaturile tale oricat de mult i`ai vrea binele.
Spineshivers nu exagera
Eu la 12 ani aveam prieten. La jucarii am renuntat la 6 ani jumate`. Adevarul e ca m`am maturizat mai repede decat altele la varsta mea
Si cat pentru tine Laso in pace sa dea singura cu capu` Si abia atunci o sa-i para rau ca nu te-a ascultat Si o sa`si de`a seama ca a gresit:]
E intr-adevar destul de mica, chestie care nu ar trebui sa ma mai surprinda avand in vedere ca unele la 12 ani fac deja "dragoste"
La varsta asta depinde de cantitatea de vrajeala care o poseada tipul. E destul de usor de prostit un copil, cu replici luate de pe net asa ca tu fa-ti datoria de prietena si ramai langa si mai spune-i ca nu e bine. Poate ii vine mintea la cap. Daca nu vorbeste cu parintii ei
Eu stiu un baiat care are 19 ani si fumeaza de la 8 ani. zi-i ca daca nu se desparte de el, ba va fi si ea fumatoare neincetata cum este el, ba ca va muri pe la 26-30 de ani daca se apuca sa fumeze sau sa fie cu el, care mai tarziu o va obliga sa fumeze
DaciaRomania întreabă: