Bună!
Nu am folosit niciodată placa, pentru că eu am părul ondulat şi firul este subţire.
Nu recomand, deoarece în timp îţi deteriorează firul de păr, îl arde şi singura soluţie rămâne foarfeca.
Poate doar la evenimente, altfel, în viaţa de zi cu zi, folosită excesiv, are efecte negative.
1.Pro,fiindca sunt zile in care parul meu sta foooarte aiurea si trebuie sa-l aranjez fiindca nu pot iesi asa pe strada.
2.Am o placa Remington, http://www.google.ro/......tp?/search
3.Nu imi ard parul fiindca folosesc spray pentru protecte termica si lotiuni pentru par (Syoss)
3. Iiti recomand sa-ti iei o placa de par, dar sa nu o folosesti excesiv ci numai cand ai neaparat nevoie, ca sa nu iti deteriorezi parul :)
Pa-pa!
Categoric contra. Am folosit placa de par timp indelungat, dupa fiecare spalare.Rezultatul= matura in loc de par. Unica solutie a fost taierea parului de la mijloc pana la umeri. Sunt sigura ca vei gasi alte solutii sa iti aranjezi parul.
Placa de par nu se foloseste pa par ud, si nici imediat dupa spalare pentru ca atunci parul tau este cel mai "vulnerabil" sa zic asa.Nu trebuie sa o folosesti la temperaturi mari (ce diferenta ar fi intre placa si masina de calcat?"
Si trebuie sa folosesti mereu protectie termica...fiindca il arzi si te alegi cu o matura
Pro pentru ca face parul sa arate atat de perfect. Contra ca-l distruge si practic te cam tunzi singura acasa...
Nu o mai folososesc decat la intalnire sau in oras, foarte rar. Vreau par sanatos nu aspru si din ce in ce mai scurt.
E de la Philips, e simpla. Nu-ti recomand sa folosesti placa, ondulator sau alte chestii de genul decat la ocazii. Parul e un tesut mort, daca era viu ar fi tipat la asa tratamente. Cuticula distrusa nu se mai repara, firu se despica si trebuie tuns, cam nasol daca vrei par lung si sanatos.
Contra. Chiar daca o folosesti moderat parul ti se va arde. Mai ales varfurile. Le vei avea mereu arse.
Ador placa..adica dupa ce imi fac parul cu ea arata fain, dar arde, arde rau X_x crede-ma..folosesc de juma' de an si am "matura".mi s-a subtiat parul, acum l-am mai scurat, folosesc tratamente, sampoane speciale si protectie termica..si incerc sa-l intind cat mai rar..si pana acum e bine.Contra.
Contra. Dar o folosesc la evenimente importante. Am placa CHI, si folosesc protector tot de la CHI
Nu am nimic impotriva folosirii acesteia o data pe saptamana sau la doua saptamani cu conditia sa aplic un ser protector. Inainte foloseam placa la o zi sau doua si mi-am distrus parul ajungand sa il tai scurt, acum regret amarnic si incerc pe cat posibil sa stau departe de ondulator si placa. Sunt o multime de alte coafuri si moduri de a-ti aranja parul incat nu mai am nevoie de ele. le folosesc doar la ocazii speciale.
Ei bine, placa nu iti arde parul decat dupa cateva folosiri, iti sugerez ca atunci cand vrei sa ai parul drept sa te duci la un salon si sa te dea acolo cu placa, eu asa fac
Am o sora, care folosea placa de par, dar nu este sigura.Ei ia luat foc parul.Succes.
rainboww întreabă: