| Ramona5789 a întrebat:

Hei,
Știe cineva cât costă un curs PRIVAT DE UNGHII?
Deci nu unul în care sunt mai multe fete, unul în care aș fi doar eu cu trainerul

Știu că o să ziceți să întreb chiar un trainer, dar poate costă prea mult pentru mine la momentul actual și nu aș vrea să se simtă persoana prost pentru că nu aș putea merge acum la curs dacă nu am bani suficienți până strâng.

9 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Înveți bazele, dar dacă nu practici, degeaba înveți.

| Ramona5789 explică (pentru Catrice):

Ce legătură are asta cu ce am întrebat eu?

| Catrice a răspuns (pentru Ramona5789):

Are din moment ce deja ai făcut unul, nu inveti nimic nou dacă faci altul.

| Ramona5789 explică (pentru Catrice):

Ba da, sunt foarte multe tehnici pe care nu le poti învăța la un singur curs, cum ar fi pictura, există cursuri separate pentru asta

| alina2k18 a răspuns:

Trainerii f buni si care dau diploma nu prea fac cursuri de genul.
Daca ai deja curs de baza banuiesc ca vrei sa faci de perfectionare, nu?
La perfectionare curs de 7-14zile costa cam 1500-2000lei in Bucuresti si sunt minim 5fete in grupa.
Deci nu e rentabil pentru trainer sa faca doar cu tine pentru ca pierde bani.
Poti cel mult sa te duci sa asisti langa o fata care are deja toate cursurile de perfectionare si se pregateste sa devina trainer.

| Ramona5789 explică (pentru alina2k18):

Am văzut traineri buni care fac cursuri individuale de perfecționare de asta întrebam, mă gândesc că e mai scump și poate le convine (adică mai mult de 2000)

| alina2k18 a răspuns (pentru Ramona5789):

Ai grija sa iti dea diploma conform nivelului si nu ma refer la d-aia de participare cu o semnatura laughing
Am vazut pe insta ca e plin de fete care fac cursuri pe bani grei fara sa dea vreo diploma, nu au nici o academie, separat ca nu fac unghii corecte laughing

| AppleInc a răspuns:

800-900

| Ramona5789 explică (pentru AppleInc):

Nu are cum, pentru că eu am făcut unul fără să fie privat și am dat 2000