De ce sa mai slabesti cand arati perfect? Doar sa te mentii si poate sa te tonifiezi. Fa sport; alearga, mergi cu rolele, bicicleta si mananca sanatos! :*
Practicarea unui sport e cel bun mod de a slabi poti sa mananci ce vrei deoarece vei scapa de dublul cat ai pus pe tine cu mancarea nesanatoasa nu ti face griji dar greutatea ta e ideala daca vrei sa slabeste ti-as recomanda sa slabesti doar 2 sau 3kg mult noroc
Daca ai un smartphone, iti recomand sa downloadezi aplicatia "Noom Coach" din Magazin Play. Vei slabi 2-3 kg in maxim doua saptamani, sanatos, eficient, usor... Am incercat si eu si iti spun din proprie experienta.
Faci sport mananci organizat adica iti alegi orele la care vrei sa mananci si ultima masa fiind inainte de ora 19:00
Poti incerca cred ca te ar ajuta http://alincik-md.blogspot.com/......ta-sa.html
Daca vrei poti alerga dimineata, sau sa te plimbi cu bicicleta. Iti poti face gantere si poti face muschi ca sa ai forta pentru fete Poti manca nesanatos (pizza, snecsuri, saorme, etc) daca iti place, dar doar o data pe saptamana. Cu niste sport si ceva sanatos slabesti cat ai zice 'Peste". Funda te rog mult de tot?
Daca ai auzit de firma Life care are doar produse naturale. Sunt niste shake- uri cu aroma de ciocolata vanilie si strugure. Se beau dimineata se fac cu lapte, apa sau le pui la blender cu fructe. O prietena a inlocuit 2 mese din zi timp de o luna cu shake- urile astea si a slabit 5 kilogr. Dc vrei detalii lasa.mi mesai
Cosminaaaa999 întreabă:
Catryyyyyyy întreabă:
Lyndsey întreabă:
DaciaRomania întreabă: