| alexalexa2000 a întrebat:

Heii Tpu.Am buzele foarte uscate și crăpate din cauza răcelii și acum nu știu ce să fac.Dau fundă!:3

Răspuns Câştigător
| Pufulete456 a răspuns:

Cumparati un strugurel de la nivea pentru buze crapate.Eu il ador! Il folosesc mereu iarna in fiecare zi big grin Este vreo 10 lei happy Succes!(Dca ai un magazin in orasul tau numit :,, Best of'' acolo il gasesti:*)

13 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Poti incerca cu crema de fata sau ulei de masline. Exista si la farmacie un fel de crema pentru buze uscate, la plafar.

| ElenaSA a răspuns:

Si am uitat sa-ti zic, consuma multa apa.Uscatul buzelor poate fi si semn de deshidratare, mai ales ca esti racita si e posibil sa transpiri si sa-ti curga nasul.Sanatate!

| bogdan72 a răspuns:

Hidrateaza-te. Cat mai multa apa.

| Chokorētoバタフライ a răspuns:

Incearca un balsam de buze sau cel mai bine, fa-ti un balsam de buze;)) http://www.perfecte.ro/......mpli/99242

| TofanCristi a răspuns:

Ulei de masline, strugurel sau ruj (nu conteaza ca esti baiat)

| ang31989 a răspuns:

Crema de galbenele si bea lichide multe (apa, ceai)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai rapida metoda este untul, ala de masa. Ti le catifeleaza imediat si nu mai ai treaba cu ele happy. Eu cand veneam de la dentist cu ala ma dadeam si facea minuni happy. Si bea multa apa plata, cea minerala usuca buzele.

| Cosmin_Obretin_1994 a răspuns:

Iti poti da cu ulei pe buze si stand in casa la caldura si peste cateva zile o sa vezi ca sau vindecat

Funda

?

| Scarlettt a răspuns:

Foloseste balsam de buze sau ulei de masline pe buze sau de argan sa vezi ce repede iti intra in buze
happy.

| Classy a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa te dai pe buze cu putina miere! Repeta asta in fiecare zi pana vezi ca buzele tale revin la normal. Poti folosi, bineinteles, si balsam de buze, insa atunci va trece putin mai greu!

| IRaluca a răspuns:

Multe multe lichide. Daca nu iti trece asa poti folosi un balsam de buze, un strugurel, uleiurile sunt bune, ca si cremele.winking

| Deusaa a răspuns:

1-2 linguri ulei de masline amestecate cu zahar. aplici pe buze si masezi cu miscari circulare.

| alinaaa26 a răspuns:

Inainte de culcare da te cu miere pe buze si lasa asa pana dimineata