| DyannaDya a întrebat:

Heii TPU! Am o intrebare care pentru unii ar parea stupida dar mie sincer nu mi se pare.So, guma de mestecat e buna pentru dintii sau mai degraba cauzeaza cariile? Daanke:*...si nu uitati de rasp inteligentelaughing

6 răspunsuri:
| TwixulDrept a răspuns:

Sa zicem ca ajuta dintii, ii mai curata, nu nu cauzeaza cariile dar nici nu poti sa nu te mai speli deloc pe dinti pentru ca mesteci guma. Dar aceasta nu prea e buna daca ai plombe deoarece le dezlipeste... big grin

| ღNameღ a răspuns:

Eu cred ca e foarte rea pentru dinti, nu e facuta din ceva natural, orbit ex e foarte rea, pasta de dinti iti mentine dinti curati si albi

| sabilopod a răspuns:

Depinde de care si cat de des mesteci guma. plus ca, daca consumi prea multa guma de mestecat, pe ambalaj scrie ca are efect laxativ. laughing

| PisikaNeagra a răspuns:

Pai,depinde de guma
nu exagera si nu iti va dauna
iti dau un sfat : daca nu te poti opri din mancat dulciuri, mesteca guma fara zahar si o sa-ti treaca laughing)

| VV07 a răspuns:

Pai ea nu it face carii daca o consumi moderat in schimb e buna pentru improspatarea gurii.Eu am citit intr-o revista ca daca mesteci guma in fiecare zi timp de un an slabesti 2 kile...nu am incercat dar poate incerci tu!big grin

| Onwerside a răspuns:

Pai sincer. parerea mea personala e ca ajuta.