Depinde de eveniment! Cu o camasa sau un tricou eu zic sau consider ca arata mai bine cu parul intins dar daca mergi la un eveniment mai select si porti o rochie sau o tinuta mai eleganta parul arata mai bine ondulat, nu e o regula dar e parerea mea! Oricum nu parul conteaza! Ci persoana, personalitatea ei si ce are sub par(daca ma intelegi).
Depinde si de tipul fetei. Mie mi-ar place natural . Poti sa ti-l si indrepti cu placa daca vrei, dar nu o sa iti stea prea mult din cauza umiditatii de afara! As-i sugera ondulat, totusi
Fundita?
Dupa mine, asa e cel mai ok : "si esti tare draguta cu zambetul tau de copil si ochii tai mari si verzi. imi aduc aminte de vara. si parul tau lung... parul tau imi place cel mai mult cand e nepieptanat si nearanjat, dimineata, cand ma trezesc cu el pe fata mea. si chiar daca ma gadila si ma enerveaza ma trezesc fericit sa stiu ca esti acolo langa mine. apoi iti vad ochii. apoi zambetul. si apoi te vad intreaga si zambesc ca un prost, ca un copil de craciun cand a primit jucaria preferata. te vad toata si radiez de fericire. dar parul tau imi place cel mai mult cand e aranjat si miroase frumos, seara. cand esti obosita si abia te mai ti pe picioare. si cand ochii tai parca vorbesc de la sine si imi spun sa tac. apoi buzele tale spun cele mai frumoase povesti. si stii ce? parul tau imi place cel mai mult atunci cand e in capul tau, mereu.".
Sursa : http://blog-si-atat.blogspot.com/2012/01/keep-ignoring-me.html.
Si nu e vorba despre par, este vorba de al cui este acel par si de sentimentele tale fata de acea persoana.
Mie imi placea parul fostului meu iubit printre degetele mele si se pare ca si lui ii placea sa imi ciufuleasca parul oricat ma chinuiam eu sa il fac sa stea drept;)).
anonim_4396 întreabă:
DiavolitzaZambesteLaAparat întreabă: