| Lorenacheliceris a întrebat:

Heii TPU! Am parul foart lung si subtire. Nu stiu ce sa fac sa-l am mai voluminos si gros. Folosesc unsampon UltraDoux si un balsam ultra Doux,am auzit ca sunt f bune. Dupa ce ma spal,am parul foarte stralucitor si rumos,dar cu timpul (adica,cam peste o zi/doua dupa spalare) nu mai este asa. La fel si cand il piaptan(dupa ce ma piaptan il am super si dupa cateva minute se face groaznic) poate n-ati inteles nimic(nu am explicat bine), da intrebarea este: cum sa am parul mai gros si cu mai mult volum? Dau funda

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| nugasescusernameliber a răspuns:

Pentru par subtire, fragil foloseste masti cu uleiuri naturale(ulei de ricin, de cocos, de migdale) care ajuta la intarirea firului de par. Masti cu miere de albine (poti combina mierea cu smantana, banana pisata, ou) care fortifica parul.
Aplica-ti masca de la radacina la varfuri, stai asa o jumatate de ora(daca poti tine-ti in cap o casca de dus sa stea parul la cald), apoi te speli in mod normal.

3 răspunsuri:
| Annamaria21 a răspuns:

Pastile aspasia, sunt 13 lei la farmacie, am luat eu, acum am facut pauza de o luna, imi creste parul 1 cm in o luna si sa si indesit, si daca vrei effect pentru moment cumparati pudra pentru volum de la taft, o gasesti in orice magazin mare (cora, carrefour ) la raianul cu vopsea sau lq raianul cu sampon, costa in jur de 15 lei, sa nu exagerezi cu ea daca iti cumperi, trebuie sa pui putina pudra de fiecare data, daca nu ai parul deteriorat/ars, te sfatuiesc sa renunti la balsam, si balsamult este de vina fiindca parul tau nu are volum

| florinica123456789 a răspuns:

Mai gros, nu sunt sigur cum poti sa-l faci, insa pentru volum, recomand o perie rotativa

| killthemwithcolors a răspuns:

Iti poti cumpara masca de par cu extract de creatina.