| TiffanyTpu a întrebat:

Heii TPU...am si e o mica probleme... cu kilogramele "in plus"! nu consider ca sunt foarte "grasa" (am 1.57m si 47kg) dar am putin de burtica si vreau sa scap de ea! ma puteti ajuta cu vreo recomandare pls! sa scap de acea "burtica"?! nu o mai suport crying

Răspuns Câştigător
| dedfgv a răspuns:

Fa abdomene e cel mai simplu(bine pentru cei care nu prea le au cu sportu poate fii dificil)dar ca sa sporesti topirea grasimi poti sa faci asa:iti invelesti zona abdomenului cu o folie de plastic de aia alimentara si te apuci sa faci abdomene(o iei usor in primele zile facu 10-15 si dupa cresti numarul)
folia aceea are rol de a te face sa trenspiri(si asta automat inseamna ca topesti grasimea mai repede)e ceva gen aparatele alea de la tv numai ca mult mai ieftin

bafta!

8 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Alimente interzise : zahar (deci toate dulciurile) , grasime animala (deci carne de porc, de oaie s.a.m.d) , fainoase (paine, cornulete, etc) , fasole, orez, cartofi, mazare (cu exceptia celei verzi, in pastai) , grau , porumb, alcool , fructe (indeosebi cele dulci, cu multa fructoza, poti sa mai mananci cate un mar, dar sa fie verde)

5 mese pe zi scurte, si cand spun scurte ma refer la cateva ingitituri. Ideea este urmatoarea : organismul intra in panica cand reduci semnificativ cantitatea de alimente si calorii pe care o primea. evident, vei slabi mai repede daca nu mai mananci aproape nimic insa vor aparea o groaza de probleme de sanatate (anemie, lipsa de minerale, dureri de cap , slabiciune musculara, anxietate , etc) iar cand te vei apuca sa mananci normal te vei ingrasa de 4 ori mai repede (fiidnca organismul va extrage absolut tot din alimente). Ca un exemplu, daca flamanzesti organismul, poti slabi 8-10 kg in 3 saptamani si sa pui 6kg la loc in doar 2 laughing

Poti face in felul urmator

- Dimineata o ceasca de ceai fara zahar (lamaie poti pune fiindca este saraca in fructoza) si niste branza degresata sau iaurt degresat

- La pranz, o friptura (la gratar) din piept de pui sau antricot de vita la care adaugi garnitura spanac, fasole verde, etc

- Seara o salata si nu manca niciodata dupa ora 6. In salata nu pui ulei.

Ideal ar fi sa divizezi totul in 5 prtize, nu numai 3. De exemplu, intre mese poti manca o gustare cum ar fi o jumatate de mar verde (intre masa de pranz si cea de seara) sau o cola light (desi nu este sanatoasa)

Nu manca ou sau carne decat o singura data pe zi. Nu manca ou decat maxim de 2 ori pe saptamana, fiindca este plin de proteine (deci foarte hranitor). Salata poate fi de varza sau amestecata (nu conteaza, legumele nu ingrasa) si poti pune eventual niste ton in ea (dar sa nu fie in ulei) , mai ales daca nu ai mancat carne la pranz.

| SweetSecrets a răspuns:

Http://www.dietetik.ro/cum-scapi-de-burta/6374.html
Abdomene, alergare, sala, si cel mai important nu te mai culca cu burta plina ultima masa o iei inainte cu cel putin 4 ore de culcare. Exercitii recomandate:bicicleta, abdomene, genoflexiuni:*:)Sper ca te-am ajutat >:d

| Dollicious a răspuns:

Mie nu mi se pare ca esti deloc grasa!

| TeIubesccc a răspuns:

Incearca si tu sa faci abdomene. Incepe cu cate poti. 20 -30 thinking Nu conteaza sa faci multe, conteaza sa le faci bine!
Succes >big grin

| cosmin333 a răspuns:

Aaa pai la tine nu e o problema prea mare. Incearca putine exercitii fizice in care sa incluzi 10 serii a care 8 abdomene executate zilnic si dupa o perioada scurta de timp o sa fie mult mai bine. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sport zilnic!

| Claudela a răspuns:

Abdomene:X si elimina dulciurile si sucurile carbogazose care te inbaloneaza

| BiiiaBiii a răspuns:

Salut! Pai in primul rand fa mai mult sport,alearga dimineata, mananca multe fructe in special mere si ananas, mere deoarece contine multa apa si ananas fiindca contine bromelina o substanta care arde grasimile.Incearca sa mananci in general carne de pui(sa eviti porcul) si cand tie pofta de ceva dulce mananca fructe.Cam atat. Sper ca te-am ajutat!