Si eu am 14 ani si am tin dieta. poti incerca in primul rand sa scoti dulciurile si sa faci miscare. pentru exercitii fizice poti sa accesezi siteul flatbellyprogram.com. vei gasi atat ex fizice cat si sfaturi pentru mancare. eu am slabit 2kg intr-o saptamana
Buna. Incearca o dieta disociata, sunt cele mai ok si se vor vedea si rezultate.
Nu poţi slăbii într-o lună. Doar ducându-te la sală zilnic şi trecut pe verdeaţă.
Mănânci bine dimineata..la prânz mai putin şi seara salată.
Hahahaha vrei sa slabesti pentru banchet! si eu am aceeasi problema. deci mersi ca ai pus tu intrebarea si m'au ajutat si pe mine raspunsurile. sunt fix in aceeasi situatie ca si tine.
Da. De ce?
Pentru ca si eu sunt o mare fana justin bieber! si ma bucur ca am mai gasit pe cineva la care sa-i placa de el. de la mine din scoala pe cine cunosc eu, nimanui nu-i place de el.
Pe bune? Eu am crezut ca acum iti bati joc ca imi place de el, cum face toata lumea.
LUNI:
MD 2 felii paine+150g sunca+1 rosie
G 1 iaurt 0, 1 % sau 1 mar
P 150g pui la gratar+salata verde
G 1 mar
C 200 g branza+1 bol mic de salata de fructe
MARTI:
MD 2 felii paine+1 ou fiert+50g telemea
G 1 banana
P supa de legume+1sana
G 1 baton de cereale
C 150g pui la gratar+salata verde
MIERCURI:
MD 2 felii paine+ pate +castravete
G 1 portocala
P ciuperci la gratar+salata verde
G 1 mar
C 150 g peste la gratar+salata rosii
JOI:
MD 2 felii paine+150g sunca+1 ardei gras
G 1 banana
P 250g peste la gratar+cartofi fierti+salata
G 1 iaurt
C 100g ficat + orez fiert
VINERI:
MD 2 felii paine +5 masilne+2 rosii+1castravete+1ou
G 1 mar
P ficatei la tigaie + legume
G 1 felie paine cu vinete (sau alta salata de vara :sfecla / conopida…etc.)
C salata de fructe
SAMBATA:
MD 2 felii paine+200 g branza vaci+1 mar
G 1 cana cu lapte+1 chifla graham cu gem sau lapte cu cereale
P supa de legume+100 g pui
G 1 iaurt
C 15o g pui+salata
DUMINICA:
MD 2 felii paine+150g sunca+1 castravete
G ananas
P 150g pui+legume fierte
G 1 portocala
C salata cu ton
Incepe sa faci exerciti abdomene flotari genoflexiuni si daca poti sa mergi la sala
In fiecare dimineata la micul dejun sa mananci fasole cu mujdei iar la branz dupa ce termini de macat i-ati un morcov ca desert. la cina e de preferat sa nu mananci prea mult. seara inainte de culcare ai face bine sa bei un pahar de lapte si sa mananci un pepene fundita