Http://www.google.ro/......tp?/imgres r:7, s:33&biw=1024&bih=514
asa ti'ar sta foarte bine:X:X. daca nu esti sigura daca vrei sa iti faci breton r trebui sa mergi la un hair stylist mai bun din orasul tau:*:*sper ca te'am ajutat... app, si asa ti'ar sta bine http://www.google.ro/......tp?/imgres r:1, s:49&tx=36&ty=62&biw=1024&bih=514
Uff, urasc bretonul despre care vorbesti(am fost si eu tunsa asa acum vreo 2-3 ani). Iti va creste repede bretonul, si daca nu te duci sa-l scurtezi, va trebui sa-l dai intr-o parte(alta coafura care nu-mi place) si freza asta nu accepta prea bine toate vestimentatile.
Mai bine iti lasi parul lung, drept si cu o carare pe mijloc.
Eu cred ca ti-ar sta mai bine cu un breton intr-o parte...parerea mea :p
ps: esti frumy
Eu cred ca da
ti-ar sta bine cu breton
esti foarte frumoasa:d
pupici:*
GossipGirl
Probabil, dar ti'ar sta bine si cu breton cum ai in poza a treia
also, esti draguta... spuneam si eu asa
Da esti foarte draguta si cred ca ti-ar sta bine. Si eu ma intrebam asta, mi-am facut breton si arata foarte bine. E bine sa mai incerci ceva nou. Daca nu iti place cum arati nu iti fa probleme: bretonul creste repede.
Totusi pe mine ma roade ideea. Ptr ca am vazut o tipa intr-o revista si are breton, culoarea parului ca a mea si lungimea si tot si ii sta superb vad eu ce fac. multumesc mult de complimete si pareri>:d
Esti o scumpa! Nu te tunde, ca mult mai copilaroasa pari asa si esti draguta Imi place zambetul tau.
Mersi din nou la toti aseara eram in fata oglinzii si mi-am zis sa imi fac eu bretonul, ma rog, mama. si atunci a zis daca sunt sigura, si am stat si m-am gandit, si mi-am adus aminte ca am mai avut breton si problema e ca am vartej si pana la urma nu mi l-am facut. Cred ca o sa mi-l las lung.cred.
kalakkas întreabă: