| chipicao2 a întrebat:

Heii TPU care imi da si mie o idee cum sa ma imbrac maine la scoala? n'am nici o ideelaughing funda pentru ce imi placeeeeebatting eyelashes :*

Răspuns Câştigător
| Négatif a răspuns:

Blugi [[de preferat albaştrii]], cismuliţe, o bluză de culoare albastră, o vestă mov [[asta dacă ai, dacă nu alte culori]] şi o jachetă de piele, sau un hanorac, o bluză mai groasă, ce ai tu.
Şi părul prins într-o coadă de cal, sau lăsat desfăcut.
Succes.

14 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Botosei si caciula

| chipicao2 explică (pentru negru30):

Crecalaughing seriosthinking

| negru30 a răspuns (pentru chipicao2):

Trebuiesc multe raspunsuri sa - si aleaga omul

| MissBeer a răspuns:

Ce conteazaaaaa? Mergi la scoala, nu la agatat. rolling eyes. Ai mai mult de 15 ani?laughing

| chipicao2 explică (pentru MissBeer):

Daca nu iti convine intrebarea nu comenta la eawinking

| oanacatalina a răspuns:

Eu iti recomand sa te imbraci foarte normal, scoala este un loc unde te duci sa inveti lucruri noi si unde trebuie sa fi relaxat, nicidecum nu este o parada a modei. Imagineaza-ti, daca la scoala te aranjezi si te machiezi, cand vei iesi seara in oras cu ce vei mai fi tu speciala daca in fiecare zi esti aranjata? In orice caz iti recomand ceva simplu, si daca te machiezi, la fel...simplu!

| chipicao2 explică (pentru oanacatalina):

De machiat nu ma prea machez la scoala doar cu rimel si cu ir si haine ma imbrac normal nu nu stiu eu ceoh go on dar na.intr-un fel intrebarea asta a fost pusa de plictisealalaughing :p

| Λndrei a răspuns:

Uniforma! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiiiiiu!
Pai, iti iei niste papuci, apoi niste pantaloni preferabil lungi si o bluza. nu uita geaca.winking

| magura1 a răspuns:

Problema ca nu stim ce ai tu in sifonier ca daca stiam te sfatuiam cu placere.(incearca ceva mai gros e destul de frig afara si nu uita sa arate binewinking )

| claudiaaas a răspuns:

Niste blugi mulati sau cu turul lasat,cu o bluza alba bagata in blugi, cu un hanorac mulat, o esarfa lunga si cu o geaca sper ca ti.am fost de folos, asa se poarta si e la moda pupiiici!:X aaa si de incaltat niste tenesi sau o pereche de cizme cu talpa ortopedica. Te pup!

| GabyGBY a răspuns:

In uniforma scolara laughing

| Flory_2579 a răspuns:

Blugi (albastru deschis), o bluza mai larguta si mai lunga putin (culoare mai inchisa), cismulite negre, o palarie si geaca