| BruNNeTu a întrebat:

Heii TPU... Ce fel de freza credeti ca mi-ar sta mai bine.:)

Aici aveti o poza q me sa imi spuneti parerile voastre: http://i39.tinypic.com/51y2s8.jpg
Fundaa :x :)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti sta foarte bine si asa. Eventual poti sa-ti faci niste suvite blonde, s-ar potrivi cu ochii tai albastrihappy.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dragă DontSpeak, care te apăr eu pe tine de puști de 14 ani,mi se pare mie sau tu tragi tare să faci suta,să poți trimite mesaje la băieții cu ochi albaștri?
bine! dar ai grijă ce faci! da? frumoaso?
și ai dreptate că are „balta pește"- cum spui tu,dar vezi cu ce momeală dai,in primul rând, ( unii nu pun gura pe orice),iar în al doilea,să știi că peștii mari poa* să-ți rupă firu,și i-ai scăpat;
deci trebuie să fii un pescar foarte bun!
da?
și hotărăște-te! cum suntem? misogini,idioți, sau specimene!
ce-oi avea tu de ești când rea, când te alinți - nu știu!
mai ești și prietena mea!

Draga elefantelule,esti cumva gelos ca las raspunsuri baietilor cu ochi albastri? Si nu-ti face tu griji pentru mine,da? Si ca sa-ti raspund si la ultima intrebare: voi baietii sunteti pe categorii (faza e ca niciuna buna). Unii sunteti misogini,unii idioti, unii nesimtiti, unii obsedati...etc. etc.Si ca sa nu fiu chiar asa rea...sunt convinsa ca mai sunt si baieti "buni" dar din aia majoritatea sunt luati.Tu parca esti singur, nu?laughing

Vreau să îți spun că pe drum,venind încoa" m-am întâlnit cu poneiultroian,care parcă m-a simțit că sunt nervos,și mi-a zis o glumă-două și m-am mai calmat;
așa că ai scăpat!
deci:nu mai fi "așa rea", că eu mi-am pus speranțe-n tine; da?
iar pe băieți buni îi cam iau tot fetele bune,nu altcineva!
și ai dreptate - sunt singur! pe contul ăsta al meu de aici, mai postează unul - magicianul; el a pus întrebarea aia unde ai citit tu printre rânduri!
cum, dragă "care *magicianul*„?
ăla ...magicianulfermecat! sau *wizard"- cum îl alinatai tu!

Tu nu stii vorba aia "baieti rai,fete cuminti"? Si daca se intampla ca baietii sa fie cuminti nu ar trebui sa puna mana pe ei fetele rele? Dar oricum,mai important e sa fii CU MINTE, nu CUMINTE, right? Si wizard-"al meu" ce mai face? Transmite-i ca mi-e dor de el! laughing

4 răspunsuri: