| вяυηєтα_3939 a întrebat:

Heii TPU! Cine stie daca unghiile puse cu acryl dauneaza unghiei naturale [daca o roade sau daca in momentu in care le dau jos unghia este mancata ]? Fundaa love struckxxx Mc love struck

5 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

@вяυηєтa, eu am experimentat pe propriile-mi unghii! Nu-mi mai trebuie nici dacă sunt plătită! Arată foarte bine, dar e jale, am plâns câteva luni...mai bine unghiuțe naturale- sunt mai fine și mai feminine și de ce nu, mai comode și mai sănătoase.

| anutza a răspuns:

Buna,

Eu am unghii false de 3 ani, eu pun unghii false cu gel.
Dezavantaj: Intradevar daca le dai jos vor arata urat pana creste unghia ta. Cand iti pui unghii false se pileste un pic si unghia naturala ca altfel nu prinde gelul, de aceea cand le dai jos sunt urate.
Avantajul e ca unghiile false tin mai mult cam o luna. happy

| bianca9422 a răspuns:

Buna

te rog nu iti pune!
eu am avut cu gel dar sunt acelasi chimicale

am niste unghii DISTRUSE!
nu am de sa le fac

daca le mai tineam putin ramaneam fara

cred ca mai am 2 straturi de unghie atat
pentru ca imi ating unghiile si imi simt pielea iti dau cuvantul meu crying

fa-ti unghiile cu oje colorate ca se poarta nu trebuie neaparat sa fie lungi doar nu iti pune asa ceva!

ai grija si pretuieste ceea ce ai deja!

| Alyra a răspuns:

Niciodată nu am înțeles de ce vor unele fete să își pună unghii false. Păi bine înțeles că afectează. Acrylul și substanțele folosite pentru lipirea unghiilor îți vor face unghiile foarte moi și ușor exfoliabile. Nu cred că mai e nevoie să menționez că atunci când ți le dai jos merege împreună cu ele și câteva straturi din unghie. Așa că mai bine renunță la unghiile puse cât încă mai poți și începe un tratament pentru unghii moi(am dat puțin mai devreme un răspuns despre unghii în caz că te interesează poți să te uiți) și nu mai purta niciodată așa ceva.
Succes!

| consuelo12 a răspuns:

Si eu am unghii false mai bine de un an. Nu am nici o problema cu ele daca le fac corectia la timp (o data la 4-5 saptamini). Ale mele naturale cum cresc, cum se rup.

Sfat: Fa-ti alungirea unghiilor dar numai daca ai posibilitatea sa le intretii (sa ti le faci in fiecare luna), daca nu...las-o balta!