| AndraEatsyourBrain a întrebat:

Heii TPU! big grin Cum pot scapa de punctele negre si de cosuri intr-un mod natural dar si rapid?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| scumpik99 a răspuns:

Buna.Sunt o multime de creme impotriva cosurilor dar cea mai eficienta si naturala care da rezultate este zynerit.
Totusi daca vrei chiar ceva mai natural incearca masti de ex:masca cu argila, cu ou, cu scortisoara sau cu miere.
In opinia mea masca cu miere este cea mai naturala, inofensiva si iti face pielea fina si delicata. Uite si un site dupa care sa te ghidezi:http://www.desprecopii.com/info-id-2339.htm.
Eu incerc de ceva timp masca cu crema de aloe vera si miere si chiar da rezultate, plus ca dupa tratament imi simt fata usoara si lina.

Sfat:Cel mai important lucru este sa ai o igiena cat mai adecvata, fie ca ai sau nu cosuri.Cosurile se formeaza si in urma prafului care il respiram zilnic.Trebuie sa incerci,sa te speli si dimineata si seara,pe ten,cat mai bine cu putinta.
P:S:Sfatul acesta il recomand tuturor:oricum ar fi,daca am avea fata plina de cosuri,nu trebuie sa ne speriem,acneea o putem avea la orice varsta,bine, in special la adolescenti e mai puternica.Dar este ceva in regula, demonstreaza ca te dezvolti, nu trebuie sa ne ingrijoram, acneea este ceva absolut normal si va trece odata cu trecerea timpului!

| scumpik99 a răspuns (pentru scumpik99):

Sper sa reusesti contra cosurilor si succes!

5 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Fierbi pana la refuz o oala cu apa, sa fie foarte incinsa, si apoi stai cu fata deasupra aburului, poti sa pui si un prosop ca sa asimilezi tot aburul fara sa se piarda, apoi cu un tifon scoti toate impuritatile si te speli.cel mai curat

| Katoteshika a răspuns:

Cu crema de oaie.
stiu ca pare scarbos dar functioneaza, eu am luat-o de la bunici... poate si bunicii tai auwinking

Răspuns utilizator avertizat
| BloomyxD a răspuns:

Dă-te pe faţă cu :
1. Zeamă de lămâie.
2. Albuş de ou - la mine funţionează, şi să te dai în fiecare seară, doar să te speli înainte să te dai, spală-te şi stai 2-3 minute cu el pe faţă apoi clăteşte-te cu apă rece -

Întrebări similare