| Ariii a întrebat:

Heii TPU`. :* Eu am parul des si carliontat, insa imi sta ca o matura dupa ce ma spal pe cap si nu ii fac nimic de cand am inceput sa ma fac cu placa. Vreau sa renunt la placa si oricum neaparat ma voi duce sa imi tai varfurile despicate. Am primit de ziua mea cadou de la matusa mea acea perie rotativa de la Rowenta~brush activ~ care dupa denumire, usuca parul in timp ce il coafeaza. Vreau sa incep sa ma usuc cu ea si sa ma coafez asa incat sa NU ma mai fac cu placa, si am vazut tutoriale in care unele fete isi indreapta(nu in totalitate dar tot arata frumos) parul~avand parul la fel ca al meu din cauza placii~ si apoi isi recapata stralucirea si nu mai sta ca o matura, ceva in genul acesta :http://www.google.ro/......tp?/imgres r:13, s:42, i:190 Credeti ca va arata macar in genul acesta parul meu?(repet: Nu am parul nici prea ondulat~se onduleaza la varfuri in mare parte~, nici prea drept. :-? Astept raspunsuri. :*

10 răspunsuri:
| Cherilyn a răspuns:

;;) Buna.
Nu ai nimic de pierdut, foloseste-o pe parul ud si apoi vezi rezultatele.
Eventual, fa ca tipa din video-ul asta : http://www.youtube.com/watch?v=utMLpws3e2A.
Eu folosesc uscator de par si ma indrept cu el, numai ca nu tine foarte mult, pentru ca parul meu natural e ondulat. Dar dupa ce ti-l indrepti cu peria poti sa folosesti placa, ca sa prelungesti efectul si sa fie indreptat frumos.
Succes :*

| Ariii explică (pentru Cherilyn):

Pai cam asta ar fi ideea. thinking Nu vreau sa mai folosesc placa. :-ss

| Cherilyn a răspuns (pentru Ariii):

Nu stiu ce sa-ti zic... urmareste mai multe tutoriale.
Prima oara cand am folosit uscatorul ca sa ma indrept nu mi-a iesit, dar dupa cateva ultilizari am inceput cat de cat sa-l stapanesc si ma indrept din ce in ce mai bine.
Iti trebuie antrenament, ca nu o sa reusesti din prima!

| Innocentgirllove a răspuns:

Buna!
Am gasit niste pareri despre ea uite:
Eu am peria rotativa Rowenta si ma impac foarte bine cu ea.Eram indecisa, nu stiam daca sa o cumpar, dar imi pare bine ca am luat-o.Este extraordinara.
Am luat-o! Rowenta brush active. E mi-nu-na-ta. Are aer cald sa-mi usuce parul, functie rotativa stanga-dreapta, pot sa ma coafez foarte usor.
Sper ca ti-au fost de folos si in legatura cu aspectul natural nu stiu daca va iesi chiar asa eu am parul exact ca tine si nu stiu cate sanse ai.Trimite-mi un mesaj privat daca ai reusit.
Pa-pa!

| Ariii explică (pentru Innocentgirllove):

Am sa incerc sambata, data viitoare cand ma spal pe cap, ca m.am spalat acum 1 zi si tot cu Rowenta Brush Active, insa mi.am facut onduleuri. Mie mi s. a parut ca intr-adevar reda stralucirea. De abia astept sa o folosesc pentru a. l indrepta cat de cat. Am sa iti trimit un mesaj privat sambata seara sau duminica dimineata sa iti spun care este rezultatul. Sper sa functioneze. :*

| Innocentgirllove a răspuns (pentru Ariii):

Bafta!

| Ariii explică (pentru Innocentgirllove):

Mersii. :*

| Ariii explică:

P. S. :Stiu ca aceasta perie este extrem de buna, nu arde parul etc. Insa nu stiu prea bine cum sa o folosesc pentru a avea parul drept. (drept fiind "un punct de reper" ca drept cum este atunci cand te faci cu placa nu o sa fie ). Sa para mai natural, in genul la acea poza.

| Ariii explică:

Si stiti cumva daca o pot utiliza si pe parul uscat? thinking

| Zuzu12 a răspuns:

Nu te da cu placa! Asa am si eu parul ca al tau, Cret si des. Iar, acum are aspectul de parca ar fi ars si nu se mai face cret deloc crying iti spun poti folosi samponuri pentru lins parul, si balsamuri! Bafta!