anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU. M-am saturat ca toata lumea sa rada de mine pentru ca sunt foarteee slaba, in plus, nici eu nu ma simt bine in pielea mea. Mai mereu ametesc, nu am energie. dar pur si simplu nu ma pot ingrasa! Ce ar trebui sa mananc? Iau vitamine dar tot nu am pofta de mancare, ma chinui de 3 luni sa ma ingras, dar nu reusesc. Si de inaltat nici nu mai spun, sunt scunda, nu foarte scunda pentru varsta mea, dar vreau sa mai cresc cu 5 cm si mi-ar fi de ajuns. As vrea sa fac toate aceste lucruri, pana cand incepe scoala, este posibil?

7 răspunsuri:
| Exilee a răspuns:

Probleme cu metabolismul. Discuta cu un medic... Totusi, analizele din timp sunt chiar idnicate. ( sa nu ai vreo boala endocrina...)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E de vina metabolismul. Te chinui sa te ingrasi degeaba. Eu am mancat o saptamana cartofi la pranz si cina, avea burtica, eram pufoasa ce mai dar nu balonata ca e o diferenta. Dupa ce am renuntat saptamana urmatoare la cartofi imediat mi-am luat adio de la burtica laughing.
E vorba de metabolism, ardem totul repede. Dar daca nu ai nici pofta de mancare...e cam nasol. Eu luam uneori tonotil cand chiar nu aveam chef de mancat. Merge foarte bine, mananci pe rupte. Intr-o zi mancasem 3-4 fripturi laughing, ma injura stomacul daca ma opream la cum maraia. Dar cum e tratament nu trebuie sa fie folosit ca un supliment alimentar.
Poti incerca sa folosesti alimente care incetinesc metabolismul. Gen salata de varza.

Dar sincer ar trebui sa te accepti asa cum esti. Asa esti tu, banuiesc ca nu ai nici oasele late. In orice caz, zi mersi ca nu te chinui sa scapi de burta, celulita, colacei, gusa si alte minunatii. Dar mananca totusi cat sa poti sta pe picioare. Poti lua tonotilul ala, mama il lua fara sa mearga la medic. E foarte bun, are un gust dulceag happy.

Si nu te apuca sa mananci prostii gen fastfood, cartofi prajiti, shaorma si ce mai vrei pentru ca te poti alege cu niste chestii foarte nasoale. Si sa ajungi la operatii doar de la dorinta altora de a fi cu 2-3 kg in plus.

| AOLEVRIC a răspuns:

Nici eu nu ma pot ingrasa laughing, si sunt destul de inalt dar fiecare cu structura lui. Unele fete vor sa slabeasca, altele sa se ingrase whistling... Ca sa te inalti trebuie sa faci mult sport : inot, basket, sa alergi / iar ca sa te ingrasi vorbeste cu un nutritionist daca altfel nu merge.

| FloareaLotusuluiAlb a răspuns:

Pai ca sa te ingrasi mananca decat cartofi prajiti dar nu manca mereu pentru ca daca mananci aceeasi mancare zi de zi faci cancer ca sa te in alti punete pe o bara inalta cu picoarele si fa exercitii succes happy funda?

| zDafuq a răspuns:

Și eu am avut aceeasi problemă, acum diferă si de metabolism..Deci, eu am încercat la fel ca tine, cu vitamine blabla, dar nu s-a întamplat nimic laughing Și m-am decis să-mi schimb programul. Mă punea seara la 11 la somn, dimineața mă trezeam la 9-10..Respectam(o fac și în prezent) orele meselor, dimineața mănânc cel mai mult laughing Sport, Plimbări prin parc..Nu știu dacă te va ajuta dar zic să încerci asta cu programu`. xd

| GameOverBitch a răspuns (pentru zDafuq):

Eu ma culc pe la ora 1 dimineata, si ma trezesc la 10. laughing Cel mai mult mananc seara

| roxanaioana2001 a răspuns:

Ai acceasi problema ca si mine... metabolismul e de vina happy