| R1alu a întrebat:

Heii, TPU. Mai am o intrebare pentru fetele care au folosit. care este mai bun pentru cresterea parului? Uleiul de ricin sau uleiul de cocos? Credeti ca pot sa le combin? Vreau sa imi creasca parul repede, dar nu vreau ca uleiul sa mi-l "ingrașe". Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| indigo123456789 a răspuns:

Este mai bun cel de racin, dar il ingrasa foarte tare, o perioada, dar cel de cocos nu il ingrasa la fel de tare, dar rezultatul este mai intarziat! Funda?

| LaLaura a răspuns:

Buna.
Eu folosesc o masca cu ulei de ricin, uleiul de ricin simplu iti ingrasa foarte tare parul si scoti foarte greu uleiul din par.
Pana acum nu am folosit uleiul de cocos, pentru ca sunt multumita de masca pe care o prepar.
Masca contine : un galbenus de ou, un pic de miere de albine, ulei de ricin ( cam o lingura), ulei de masline ( tot o lingura), catvea picaturi de vitamina a. Uleiul de masline si cel de ricin trebuie incalzit un pic apoi se amesteca cu celelate ingrediente, masca o aplici pe par, lasi sa actioneze in jur de 1 ora si apoi te speli normal pe par dar sa insisti pentru a curata bine uleiul, apoi aplici un balsam.
Masca se foloseste de 1-2 ori pe luna.

| Syndre a răspuns:

Am avut o perioadă în care aveam o obsesie cu măștile homemade pentru păr, crede-mă ca am folosit toate amestecurile.
Uleiul de cocos e NET superior uleiului de ricin din toate punctele de vedere, e varianta 2.0 dacă vrei.
Ele merg și amestecare, dar o să ai de lucru ca să scoți tot uleiul ăla din păr. Uleiul de cocos merge mixat cu multe ingrediente, mie-mi place să-l amestec cu puțină miere de albine și să-l las cam o oră. Merge foarte bine și simplu, întis de la rădăcini pe toată lungimea firului de păr și lăsat peste noapte, dar e mai dificil de spălat dacă faci așa.
Poți să le și alterezi, o săptămână îți faci o mască cu ulei de ricin, alta cu ulei de cocos. Dar crede-mă, uleiul de cocos e cu totul și cu totul de altă calitate.

| shainitainii a răspuns:

Cel de ricini este foarte bun si ingrasa doar daca exagerezi cu el. Ai putea sa il folosesti o singura zi pe saptamana, poate chiar doua daca ai un par uscat.