| YouAreWhatYouRead a întrebat:

Heii, TPU! Nu prea m-am machiat pana acum, insa sunt clasa a 10-a si consider ca ar trebui sa invat si eu sa ma machiez. Asadar, ce produse imi recomandati pentru un machiaj decent? Si de la ce firme (cu un pret rezonabil, nu vreau sa dau extrem de multi bani pe ele)?

Răspuns Câştigător
| KanuruChan a răspuns:

Buna! In aceeasi " ipostaza " sunt si eu, tot a 10 a, inceputul machiajului etc. Pai poti sa incepi cu pensulele de la Elf, produse Nyx si Sleek, intr-adevar sunt mai scumpe putin, dar de calitate! Daca nu, poti incepe cu produsele Oriflame, Avon e de rahao, crede-ma, ai da banii degeaba pe produsele lor de proasta calitate. Si produsele de pe Aoro, si anume Rimmel London te-ar putea ajuta mult! Da, cand spui Rimmel London, spui " produse scumpe, si de calitate ", nu e asa, sunt foarte ieftine si extraordinare.

Produsele pentru un machiaj decent : un fond de ten de la Bourjois(in jur de 43 lei ), sau Wake me up de la Rimmel London ( 34 lei ), un ruj mat de la Sleek (30 lei ) intr-o nuanta nude si un gel eyeliner de la Elf ( 15 lei, depinde de reduceri, se fac in fiecare zi reduceri la Elf ).

Sper ca te-am ajutat! Bafta!

| YouAreWhatYouRead explică (pentru KanuruChan):

Multumesc frumos!

| KanuruChan a răspuns (pentru YouAreWhatYouRead):

A, da, si referitor la raspunsul de mai sus, cel cu produsele MAC, nu sunt toate produsele de calitate, decat rujurile si sunt extraordinar de scumpe!
Si, inca ceva, evita produsele No Name, si cele cu parabeni, pentru ca o sa-ti afecteze tenul in timp.

| YouAreWhatYouRead explică (pentru KanuruChan):

Da, am văzut și eu că sunt foarte scumpe produsele de la MAC. Mulțumesc din nou pentru sfaturi!

10 răspunsuri:
| CristinaSNC a răspuns:

Eu zic la clasa a 10-a sa nu folosesti mai mult decat un fond de ten, pudra si poate rimel.
Incearca sa cumperi de aici
http://www.pensulemachiaj.ro/catalog/corector-fond-de-ten-619013

| YouAreWhatYouRead explică (pentru CristinaSNC):

Multumesc. Tu ai incercat produsele de pe site-ul asta?

| CristinaSNC a răspuns (pentru YouAreWhatYouRead):

Da, recent mi-am zis sa le incerc, am comandat un fond de ten, pudra si o pensula si sincer sunt multumita de ele + sunt livrate in siguranta.

| dianabaumli a răspuns:

Eu zic ca poti sa cumperi un BB cream care iti acopera micile defecte ale tenului si ofera o nuanta uniforma si frumoasa tenului. Produsele de la Garnier sunt superbe. Apoi vei avea nevoie de un rimel (Maybelline sau Essence) si un balsam de buze colorat (Labello sau Nivea). Cred ca ajunge pe moment apoi poti sa-ti completezi trusa cu farduri de ochi si alte produse. happy

| YouAreWhatYouRead explică (pentru dianabaumli):

Mulțumesc mult pentru ajutor!

| Raduruxandra a răspuns:

Buna! Tenul nostru este cel mai important, de aceea trebuie sa folosim produse de calitate. Iti recomand produsele de pe www.paese.ro cu cea mai mare incredere!

| Anghel_Elena_1995 a răspuns:

Buna, daca vrei sa înveți poți cauta tutoriale pe youtube, iar produse bune găsesti la MAC.