| aDDa_4644 a întrebat:

Heiihappy TPU:*
Pai la banchet as vrea sa-mi iau o rochita creata colorata ceva de genu.laughing
ma rog nu asta era ideea, de fapt vroiam sa va intreb ce mi-as putea face la par specific(par lung, ondulat, brunet):-s nu stiu ce mi-as putea face ceva sofisticat as dori (ideii)sad plzzzzz FUNDAAAAAAA voooooooot

8 răspunsuri:
| CarmenR a răspuns:

Iata si idei pentru coafura: http://www.karena.ro/......obes-2011-

| Alysée a răspuns:

Http://cocoandcreme.com/......D1Dsl1.jpg
gasesti cum se impleteste pe net. funda?

| effect a răspuns:

Pai am vazut o poza destul de draguta.Parul era impletit si dupa prins asa ca un fel de coc si arata foarte bine impletitura :-)Incearca sa nu ti faci ceva foarte complicat care sa te maturizeze foarte tare ca nu da prea bine :-)poti sa ti faci mai multe bucle si sa l prinzi intr o coada ca sa arate asa bine buclele alea :-)

| LoOran_1745 a răspuns:

Saaa nu cumva sa bagi placa in el, asa l-am avut si eu si l-am ars groaznic! In locul tau mi-as baga spuma in el (nu multa ca arata urat) si l-as lasa asa rebel, doar ai o rochita creata si colorata nu? Si daca vrei iti pui o fundita pe o parte asemanatoare cu rochita big grin

| LittttleMonster a răspuns:

Ai putea sa-ti faci sarmale, sunt foarte elegante si frumoase.eu mi-am facut la o nunta si toata lumea se uita la mine, nu la mireasalaughingeram senzatia.ai putea incerca si parul intins cu placa, dar ar arata mai sofisticat niste sarmalewinking

| delonia a răspuns:

Ai putea folosi o tiara ceva nu foarte impunator sau ai putea sa iti pui niste floricele in par dar fara sa exagerezi si ar merge niste bucle happy

| NiiiaaRawwr a răspuns:

Si eu am avut aceeasi dilema, am parul la fel ca al tau doar ca al meu este saten.
Pana la urma m-am decis sa il fac bucle, i-am explicat coafezei cum vroiam iar ea a pus in practica.
Mi-a facut niste bucle lejere apoi mi-a luat cateva suvite din fata si le-a prins la spate cu cateva agrafe intr-un coculet iar in fata mi-a lasat o suvite pe partea dreapta.
Sau, altadata cand am avut Balul Bobocilor am fost la coafor insa nu aveam nicio idee despre ce urma sa imi fac la par.
Coafeza mi l-a indreptat pe tot, mi-a dat bretonul pe partea stanga, l-a tapat putin apoi i-a facut o bucla cu placa si a prins-o cu o agrafa. Arata foarte bine, simplu dar in acelasi timp sofisticat.
Sincera sa fie am fost extrem de impresionata deoarece arata foarte bine iar buclele erau superbe.
O alta colega de-a mea care are parul exact ca al tau l-a indreptat la coafor.
L-a indreptat foarte bine, a luat suvitele din fata si le-a prins la spate cu agrafe si l-a tapat. Arata foarte bine si coafura a tinut toata seara.
Alta colega si-a indreptat parul din fata si bretonul, iar la spate si-a facut bucle si si-a pus o cordeluta cu fundita mov, micuta.
Arata extrem de bine deoarece din fata parea ceva simplu dar de la spate era minunat.
Sper ca te-am ajutat. :*
Distractie placuta la banchet!