anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii,TPU! Sunt extrem de bucuroasa deoarece dna, diriginta ne-a spus ce premiu luam.Si iau premiul 1! Am media anuala 9, 78 si media generala de pe sem.II 9, 81.Si mama e foarte bucuroasa si a zis ce cadou vreau pentru ca am luat locul I. Ziua mea e pe 17 iunie adica e chiar in ziua cand ne da premiile! Deja mi-a luat cadou de ziua mea.Si eu i-am spus ca nu vreau cadou pentru ca am luat premiul 1.Si a zis ca vrea e neaparat sa imi ia cadou ca am locul I.Ce cadou sa cer? Adica eu nu am invatat pentru cadou.Eu nici nu stiam ca vrea sa imi ia cadou.Dar sa nu ziceti sa imi ia calculator, laptop, telefon sau tableta.Ca am deja de toate.Deci,ce sa cer? Mentionez ca sunt fata, imi plac produsele de machiaj (desi nu ma machiez)dar lasati raspunsuri cu chestii pentru fete.De ex ar putea sa imi ia un set cu gel de dus,spumant de baie, creme, burete de dus etc.Voi ce ziceti sa imi ia? Sunt clasa a V-a si sunt fata. Ceva de fete va rog

4 răspunsuri:
| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Tu stii cel mai bine ce iti doresti cu adevarat.Gandeste-te la ceva ce iti doresti de mult si nu ti-a luat sau nu te-a lasat.De exemplu,un animal de casa(un hamster,o pisica,niste pestisori, un papgal etc). Poate vrei sa mergi la salon sa iti faci o tunsoare frumoasa, sau cateva suvite subtiri blonde(daca te lasa, esti cam micuta totusi poti cu nuantator acasa, iese la 3-4 spalari).Ii poti cere sa iesiti in oras,la o pizza, un parc ceva, cu familia sau cu prietenii, la un film, in mall.Altceva nu stiu,poate vrei sa iti redecorezi camera,niste personaje din desene lipite pe pereti,postere,alta culoare. Daca nu vrei in nici un fel, mergi cu mama ta in mall sau prin oras la un suc, si iti cumpara ea ceva, o bluzita, un parfum.

| LaVerd3 a răspuns:

O camerăde filmat să te apuci de Youtube să ajungi faimoasă happy

| xLittleKidd a răspuns:

Ai putea sa ii spui sa mergeti impreuna la cumparaturi si sa iti alegi o rochie draguta sau un parfum mai special sau alt produs de cosmetica care iti place tie.

| AnastasiaMariaAnastasia a răspuns:

Daca iti place sa citesti poti sa ii spui mamei tale sa iti cumpere o carte care te reprezinta sau care iti place tie foarte muult. Sper ca te-am ajutat.