Epileaz-o cu ceara ori cu orice vrei. Nu iti va creste mai mare. La barbati creste mai deasa pentru ca au testosteron mai mult. La fete nivelul de testosteron este mult prea mic pentru a creste mustata.
Nu o decolora pentru ca o stralucasca la soare. Foloseste benzi epilatoare, o sa smulga parul din radacina si o sa creasca cat mai rar. daca aplici lama de ras, atunci se indeseste si intareste.
Nu o decolora, mai bine indeparteaz-o. Si eu credeam ca imi va creste mai deasa daca o epilez, dar nu e adevarat.Eu prima data mi-am facut-o cu benzi de ceara si a tinut cam 3 saptamani. In cele din urma a crescut, dar nu era mai hidoasa decat inainte sa o indepartez. Si in plus, nu trebuie sa astepti sa iti creasca de 2-3 mm, pana sa o epilezi din nou. Cand vezi ca a crescut putin mai mult, ca sa o poata "prinda" benzile de ceara o indepartezi si gata. Suntem fete si trebuie sa suferim putin ca sa fim frumoase!
Eu zic sa nu te mai complici.Ia-o cu benzi de ceara pentru fata de la farmec.Sunt bune.Nu te speria ca nu creste mai mare sau mai deasa sau mai evidenta.Cel putin eu si prietenele mele folosim de cativa ani si niciuneia nu i s-a intamplat nimic. Funda?
Eu te sfatuiesc sa nu o decolorezi, fiindca o sa arate urat mai ales daca ai pielea maslinie. Exista o metoda nedureroasa care ai putea sa o aplici.Si aceea este epilarea cu crema depilatoare pentru fata, nu este nici scumpa si este foarte usor de utilizat. sper ca ti-am fost de ajutor!
Dai de inteles ca tie ti-e lene sa ti-o iei cu ceara macar o data pe saptamana sau cand vezi ca ti-a mai crescut. E chiar asa greu sa te ingrijesti, pe bune? Dar ar mai fi si o alta varianta..stii ca se poarta moda ''a la Conchita'', nu?
DaciaRomania întreabă: