anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii TPU.! Vreau sa incep sa ma dau cu o crema anticelulitica.Ce imi recomandati? Nu conteaza daca e mai scumpa, dar sa fie buna, dupa cateva saptamani sa inceapa sa se vada rezultate Multumesc!

6 răspunsuri:
| miki1for1you a răspuns:

tratamentul anticelulitc Anew de la avon. crede-ma ca isi merita banutii. are foarte multe recomandari.

| AndreeaEeeea a răspuns:

Eu ti-as recomanda ceva naturist care chiar isi face efectul in scurt timp happy Cumperi o sticla de ulei de masline si pui in el ardei chili si o lasi cam o luna la macerat, cand te dai pe piele o sa simti o senzatie de usturime, pe moment happy Bafta!

| missandrab a răspuns:

Eu am folosit si produsele din gama Anew, cu toate ca is scumpe, n-am vazut niciun rezultat. Am cunoscut insa rezultate cu gelul anticelulitic de la Elmiplant si un scrub Cellulight, parca tot Elmiplant.

| BiuL a răspuns:

Du-te la masaj anticelulitic. Doar folosind creme nu prea ai cum sa scapi de celulita... ideal e sa combini alimentatia sanatoasa cu sportul, masajul si crema.

| LoriLoL a răspuns:

Evident nu dispare celulita cu o simpla crema(mai ales de la avon oriflame bla bla) fara sport sau masaj anticelulitic.tu ce crezi?happy

| BijuteriiLovely a răspuns:

Dupa parerea mea, cea mai buna crema anticelulitica este Supliform de la Hofigal. Orice crema aticelulitica este mai eficienta daca o folosesti dupa dus, cand sunt porii dilatati si te masezi pana prin frictionare cu palmele (ca sa intre bine in piele) si apoi cu pumnii stransi, te masezi mai apasat.