tratamentul anticelulitc Anew de la avon. crede-ma ca isi merita banutii. are foarte multe recomandari.
Eu ti-as recomanda ceva naturist care chiar isi face efectul in scurt timp Cumperi o sticla de ulei de masline si pui in el ardei chili si o lasi cam o luna la macerat, cand te dai pe piele o sa simti o senzatie de usturime, pe moment Bafta!
Eu am folosit si produsele din gama Anew, cu toate ca is scumpe, n-am vazut niciun rezultat. Am cunoscut insa rezultate cu gelul anticelulitic de la Elmiplant si un scrub Cellulight, parca tot Elmiplant.
Du-te la masaj anticelulitic. Doar folosind creme nu prea ai cum sa scapi de celulita... ideal e sa combini alimentatia sanatoasa cu sportul, masajul si crema.
Evident nu dispare celulita cu o simpla crema(mai ales de la avon oriflame bla bla) fara sport sau masaj anticelulitic.tu ce crezi?
Dupa parerea mea, cea mai buna crema anticelulitica este Supliform de la Hofigal. Orice crema aticelulitica este mai eficienta daca o folosesti dupa dus, cand sunt porii dilatati si te masezi pana prin frictionare cu palmele (ca sa intre bine in piele) si apoi cu pumnii stransi, te masezi mai apasat.
adinutzadina întreabă:
kalakkas întreabă: