anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii, URGENT! Am cumparat o lotiune autobronzanta de la avon (n-am mai folosit una pana acum) M'am dat cu generozitate pe picioare am stat la soare vreo 10 min si dimineata ma trezesc cu un model frumos p picioaree zici cas dalmatian! laughing) Treaba e ca am aplicato intr'o parte nai mult in alta delo! laughing Acuma ce dq fac? ca m-am manjit si p brate laughing sa ma m'ai dau peste?! laughing Sau e vreo solutie care sa amelioreze culoarea? Oare merge cu lamai? laughing :0 Sa ma dau si pe fata si restul corpului cu ea? Fundaa! big grin.

3 răspunsuri:
| cristianela a răspuns:

In primul rand, pe fata nu cred ca e recomandat sa te dai cu aceeasi crema cu care te-ai dat pe corp, decat daca este testata dermatologic si pentru alergii. Solutii pentru bronz pe fata sunt bronzerele. Eu ma dau cu asta: http://www.colorcosmetics.ro/......ction.html

| xPikaChux a răspuns:

Pai uite cateva solutii:
Exfoliaza-te! Poti folosi un produs de gomaj pe care trebuie sa-l folosesti la cel putin 4 ore dupa ce ai aplicat autobonzantul.
Incearca lamaialaughing. Zeama de lamaie albeste pielea deci poti sa indepartezi petele cu ajutorul unei jumatati de lamai pe care trebuie s`o freci de zona pielii afectata.
Luffa este denumirea unui animit tip de burete, mai aspur, din fibre naturale, care te ajuta sa indepartezi autobornzantul, frecand zona respectiva cu el. Pune pe burete un pic de scrub si freaca portiunea de piele patata....eii...neaparat merge cu una dintre ele:*. Bafta!

| BruthalHeart a răspuns:

Nu culoarea nu se mai poate lua iar probabil pentru a nu iesi chiar asa in evidemta sa dai si pe fata dar uniform si sa nu aplici asa mult