| VisSs a întrebat:

Heii'! Vineri am banchetul si mi-am luat o rochita mov draguta.
Am mai multe perechi de pantofi si nu ma pot hotarii pe care sa-i iau.
Merge rochita mov cu pantofi negrii si bolero negru? Sau cu pantofi un turcoaz finuts? Sau visiniu...
Mie toate mi se par dragutse.adica e un mov care merge la orice. Voi ce ziceti? Prima optiune?

Răspuns Câştigător
| Kidutsa a răspuns:

Hmmm,eu am avut banchetul pe 22 mai si am avut o rochita crem si pantofi negri si bineinteles gentuta neagra.
Ti-as recomandta pantofi negri cu bolerou dar nu o sa-l porti,negrul se potriveste la orice,turcoaz nu prea sunt incantata,deja ai movul puternic la rochita si o sa atragi atentia asupra eie, nu-ti mai luat si turcoaz, o sa devii pom de craciunhappy si la visinu...depinde...daca aceea culoare este apropiata rochitei merge, daca sunt doua nuante diferite renunt. Daca mai ai nelauriri da-mi un mesaj pe privat. Distractie placuta!:*
funda?batting eyelashes

8 răspunsuri:
| lorenalory a răspuns:

Eu zic sa-ti iei pantofi negri si bolero negru happy

| Andreeea_7986 a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine daca ai alege negrul.Nu e bine sa amesteci prea multe culori

| Marialy a răspuns:

Dap! pantofi negri cu bolero negru
machiaj mov deschis la ochi si un luciu de buze roz un pic inchis
vei arata trasnet!

| yon99 a răspuns:

Negru:X

| Nymphetamine a răspuns:

Nu ti-am vazut rochita, dar eu zic ca pantofi negrii si bolero merg mai bine, e mai elegant...iar mov-ul cu negru e o combinatie faina.happy

| DianaDidi95 a răspuns:

Da, eu cred ca cel mai potrivit ar fi boleroul negru si pantofii negrii, pentru ca poti asorta usor si niste accesorii, o gentuta.depinde de gusturile tale! Distractie placuta la banchet![apropo, culoarea mov e suuper tare, cred ca colegele vor fi invidioase pe tinelaughing]

| ConstiintaTa a răspuns:

Eu zic pantofii turcoaz pentru ca toate o sa isi ia pantofi negri si... s afii mai diferita, mai specialatongue.Si sunt sigura ca ar merge turcoaz cu mov dar acum depinde, daca ne-ai putea arata modele cat de cat asemanatoare ar fi perfect in specila cu rochia:pwinking.

| laviniicka a răspuns:

Prima :mov cu pantosiii negri si bolero negru ar merge cel mai bine