Hmmm,eu am avut banchetul pe 22 mai si am avut o rochita crem si pantofi negri si bineinteles gentuta neagra.
Ti-as recomandta pantofi negri cu bolerou dar nu o sa-l porti,negrul se potriveste la orice,turcoaz nu prea sunt incantata,deja ai movul puternic la rochita si o sa atragi atentia asupra eie, nu-ti mai luat si turcoaz, o sa devii pom de craciun si la visinu...depinde...daca aceea culoare este apropiata rochitei merge, daca sunt doua nuante diferite renunt. Daca mai ai nelauriri da-mi un mesaj pe privat. Distractie placuta!:*
funda?
Eu cred ca ar fi mai bine daca ai alege negrul.Nu e bine sa amesteci prea multe culori
Dap! pantofi negri cu bolero negru
machiaj mov deschis la ochi si un luciu de buze roz un pic inchis
vei arata trasnet!
Nu ti-am vazut rochita, dar eu zic ca pantofi negrii si bolero merg mai bine, e mai elegant...iar mov-ul cu negru e o combinatie faina.
Da, eu cred ca cel mai potrivit ar fi boleroul negru si pantofii negrii, pentru ca poti asorta usor si niste accesorii, o gentuta.depinde de gusturile tale! Distractie placuta la banchet![apropo, culoarea mov e suuper tare, cred ca colegele vor fi invidioase pe tine]
Eu zic pantofii turcoaz pentru ca toate o sa isi ia pantofi negri si... s afii mai diferita, mai speciala.Si sunt sigura ca ar merge turcoaz cu mov dar acum depinde, daca ne-ai putea arata modele cat de cat asemanatoare ar fi perfect in specila cu rochia:p.
DaciaRomania întreabă: