| Eee_7625 a întrebat:

Heiii am 13 ani. am fata cat de cat frumoasa da ca la orice varsta mai apar si cateva cosuri si ma rog. prOblema mea majora e ca am cearcanele cam mari. imi place sa dorm mult. big grin si sa ma culc tarziu.laughing sunt mai de nOapte cum ar venii imi place mai mult nOaptea.big grin si mi-am luat un fond de ten de la Avon care nu e prea stralucit dar cat de cat.:d dar nu imi acopera cu nimic cearcanele. e gresit sa ma dau cu fond de ten in zona ochilor?
Mercii mult!
love struck

Răspuns Câştigător
| jolie a răspuns:

1 daca tu folosesti de la varsta asta fond de ten la 20 de ani o sa arati de 30
2 sa nu mai ai cearcane trebuie sa iti faci un program la 11 te pui la somn si te trezesti la 9 maxim intr-o saptamana o sa te obisnuiesti cu programul nu o sa mai ai cearcane si nici nu o sa te mai simti ametita toata ziua si inca un sfat in loc de fond de ten sau corector seara puneti rondele de castraveti pe ochi o sa se vada diferenta succes si lasa prostiile happy

3 răspunsuri:
| Scumpitza a răspuns:

Cam da.mai bine regleaza-ti programul si fa mai mult sport si iesi pe-afara. fundita?

| justme_3711 a răspuns:

Poti folosi mai bine un baton corector thinking pentru cearcane poti sa te dai si cu fond de ten.
dar mai bine cauti pe internet din astea pentru cearcani stiu ca o prietene punea linguri in lada de la frigider vreo 2 ore si dupa si le punea pe ochii laughing) dar nu stiu sigur daca era asathinking oricum cauta pe net.

| Oxanna a răspuns:

Nu, de ce sa fie gresit, pentru cearcane, insa, nu poti sa gasesti NICUN remediu care sa le estimpeze de tot, cel putin nu din cate stiu eu, in schimb poti sa le mai,, potolesti'' cu ceaiuri de musetel, sau cu o lingura pe care o lasi cca 30-45 mine in frigider si apoi ti-o ti pe ochi pana simti ca se icalzeste. incearca sa nu mai fi o fiinta nocturna, si dormi mai mult. Necersare sunt 8-9 ore de somn, adica sa te culci la 10 si sa te scoli la 7...eu asqa fac si mi-au mai disparut cearcanele(dar nu le am foarte mari)