Buna,pai mai intai folosti prima cutie,iar daca nu iti este sufiecent(desi nu cred, pentru ca ai parul destul de scurt, 2 tuburi se fol pentru parul lung)desfaci si iti prepari si a doua cutie.
succes:*
Acum am inteles intrebarea iti poti lua 2 pentru orice eventualitate, dar nu o desfaci pe a 2, decat daca nu iti ajunge prima, si o folosti la urmatoarea vopsire peste o luna
Deci... daca ai parul scurt o vopsea de 50 ml sau 75 iti ajunge. daca ai parul mai lung sau mai des atunci trebuie sa iti cumper 2 ca sa iti ajunga peste tot. dar daca crezi ca iti ajunge o vopsea iti prinde, nu exista faza ca o vopsea nu prinde decat daca is 2... prostii.crede-ma, maikmea ii coafeza
Am parul exact ca al tau si crede-ma ca daca o sa-ti ajunga vopseaua o sa fie fix pe fix si mai mult ca sigur o sa-ti raman o suvita nevopsita si strica tot aspectul. parerea mea este ca trebuie sa-ti iei si a doua cutie ca sa fii sigura pentru ca ai parul des
Nuuu. 1 este de ajuns. eu am parul lung si folosesc doar 1 pentru ca mama stie cum sa mi-l faca, mai mulra vopsea deterioreaza parul mau rau
kalakkas întreabă: