Incearca cu ulei de ricin, are si alte efecte pozitive asupra parului. E usor de gasit in farmacii si foarte ieftin.Cu o ora inainte de baie il aplici pe par. e cam scarboasa senzatia dar merita . apoi te speli normal cu sampon si balsam eventual o masca de par. E bun si pentru gene, care se regenereaza cel mai greu, si tot asa il aplici si apoi te speli cu apa calda. o singura precizare am:E FOARTE OTRAVITOR! deci sa. l folosesti DOAR ASA! papa
Gerovital lotiune regeneranta cu petroleum ...are vitamine si ulei de ricin iti creste parul mai repede, ti se regenereaza, si se face mai matasos te dai 1-2 pe saptamana si trebuie sa te dai macar 3 luni
eu ma dau de o luna si se vede diferenta... app trebuie sa stay cu ea in cap minim3-4 ore si dupa aia te speli pe cap. eu am si dormit cu ea si nu are nimic
funda?
Revalid
Sampon nutritiv pentru cresterea parului de la Favisan
Sampon cu extract de urzica de la Corona
sau Ulei de ricin.
Nu prea sunt sampoane bune care ajuta la crestea parului... incearca din raspunsurile de mai jos. ulei de ricin 4 lei la farmacie
Incearca la farmacii, iti vor recomanda mai bine ca noi un produs eficient, pana atunci eu pot doar sa-ti zic sa-ti hidratezi parul, sa folosesti la fiecare spalare balsam, iar parul creste in stilul lui daca varfurile ii sunt taiate si este ingrijit. Oricum sper sa-ti gasesti un produs acre sa te multumeasca, multa bafta.